Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 29/7/2022, 2:46 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών
- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 28η Ιουνίου και 5η Ιουλίου, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν δύοοικίες στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100,χρηματικό ποσό 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2022, παραβίασε οικία ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλαςκαι αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε ναπαραβιάσει και διπλανή οικία χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 27ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή της Πιερίας, προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και προσποιούμενος ότι συνομιλεί τηλεφωνικά με τον γιο του ηλικιωμένου, με το πρόσχημα ολοκλήρωσης διαδικασίας επιστροφής χρημάτων, απέσπασε από τον παθόντα χρηματικό ποσό 180 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο προσπάθησε νωρίτερα να εξαπατήσει δύο γυναίκες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (28 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 27ης και 28ης Ιουλίου, αφαίρεσε τμηματικά από επιχείρηση στην οποία εργαζόταν, 12 δοχεία με συνολικά 240 λίτρα υγρού καυσίμου, συνολικής αξίας 450 ευρώ. Στο όχημά του κατελήφθη να μεταφέρει 6 δοχεία υγρού καυσίμου που είχε αφαιρέσει, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Αυτόφωρες συλλήψεις (18) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαοκτώ (18) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:(1) άτομο για περίπτωση ληστείας. Πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ξημερώματα της (28-07-2022), εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή της Νεάπολης και με απειλή αιχμηρού αντικειμένου είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο.

(2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
(2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
(1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
(1) άτομο για διευκόλυνση εισόδου αλλοδαπών, που στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, στη χώρα.
(11) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης , στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, χθες 28/29-07-2022, πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών κι άλλων Διευθύνσεων, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι σε πλατείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις και σε περιοχή του Ευόσμου.

Συγκεκριμένα:Ελέγχθηκαν (157) άτομα και (8) οχήματα
Προσήχθησαν (34) άτομα και
συνελήφθησαν (6) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.