Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 29/6/2022

Δελτίο τυπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διαπρέπει και απέναντι σε ακαδημίες του εξωτερικού
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα με τα ηλικιακά τμήματα Κ13 και Κ15 έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Balkan International Cup, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 24-27 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Μάττας στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, καθώς είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά και της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος.

Η Κ13 με το τμήμα «Μάντσεστερ» κατέλαβε την έκτη θέση ανάμεσα σε δώδεκα ομάδες στην κατηγορία της. Επικράτησε εύκολα της τουρκικής Marmaris CBK, και έχασε στο γκολ από τον Απόλλωνα Τρικάλων στον όμιλο, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Την Κυριακή επιβλήθηκε με 3-0 της ρουμάνικης Βασλούι, όμως έχασε την πέμπτη θέση από τον ΠΑΟΔ μετά την ήττα της στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Από την μεριά της η Κ15 με το τμήμα «Ίντερ» είχε δύσκολο έργο καθώς αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία Κ16. Παρόλα αυτά στάθηκε άτυχη αφού κατέλαβε την έβδομη θέση, μιας και δεν την «βόλεψαν» τα αποτελέσματα του ομίλου της.

Επικράτησε εύκολα της ρουμάνικης Lazio Academy και έφερε ισοπαλία με την Κ16 του Lido FC από το Ηράκλειο. Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη έχασε την πρόκρι9ση στο ένα γκολ, και την Κυριακή το απόγευμα ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το τελευταίο της παιχνίδι με τον Διόνυσο Αττικής το πρωί της Δευτέρας δεν διεξήχθη λόγω προβλημάτων του αντιπάλου, και έτσι κατέλαβε την έβδομη θέση.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση σε αυτό το υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό γεγονός και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους το επόμενο καλοκαίρι.

Κολύμβηση και για ενήλικες

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς διαθέτει και τμήμα Κολύμβησης Ενηλίκων.

Εκμάθηση Κολύμβησης σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με πολλά οφέλη, όπως είναι η εκγύμναση, η ψυχική ευεξία και η μη καταπόνηση των αρθρώσεων.

Πληροφορίες στο 23410 70313 και εγγραφές στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Ξεκίνησαν τα τμήματα Τεχνικής

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συνεχίζει τις ποδοσφαιρικές του...ανησυχίες με τις προπονήσεις των τμημάτων Τεχνικής.

Ολιγομελή τμήματα που δίνουν την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και όχι μόνο, να βελτιώσουν τα ατομικά τους στοιχεία, να "δουλέψουν" με σύγχρονες προπονητικές μονάδες και όλα αυτά στο Alexandros Sports Center μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Εγγραφές στα τμήματα στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Το Baby Swimming στα καλύτερά του

Οι γονείς συμμετέχουν με μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις του Baby Swimming στο Alexandros Sports Center.

Μια πραγματικά όμορφη εμπειρία για όλους, με τα βρέφη ηλικίας έξι μηνών ως τρία ετών να έχουν μια πρώτη επαφή με το υγρό στοιχείο.

Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν αυτοπεποίθηση και θάρρος από τα πρώτα τους βήματα, κάτι που θα τους ωφελήσει στο προσεχές μέλλον.

Διοργάνωση παιδικών πάρτυ

Η πιο ξεχωριστή μέρα στη ζωή ενός παιδιού είναι αυτή των γενεθλίων τους.

Στο Alexandros Sports Center προσφέρουμε σε παιδιά και γονείς μια όμορφη μέρα γενεθλίων, είτε στους χώρους της πισίνας, είτε στον παιδότοπο, με κολύμβηση, φουσκωτά, αυτοκίνητα και ποδόσφαιρο.

Κλείστε το δικό σας πάρτυ στο 23410 70313.

Μαζική συμμετοχή στο Aqua Fitness

Το Aqua Fitness φαίνεται πως κερδίζει όλο και περισσότερες φίλες που απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία στο Alexandros Sports Center.

Γυμναστική στο νερό που βοηθά στην καρδιοναπνευστική λειτουργία, στην εκγύμναση του σώματος και σε πολλούς άλλους τομείς.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 με τον Κωνσταντίνο Σωτηριάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.