Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Κιλκίς: Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς & Πέλλας 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς & Πέλλας λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση των μαθητών διοργανώνει, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».

Στο σεμινάριο αυτό, θα μιλήσουμε για όλα τα νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου καθώς και για τις έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι μαθητές/τριες με βάση τις επιθυμίες τους και τα δεδομένα της αυριανής αγοράς εργασίας. Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας.

Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να φτάσετε στους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.