Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συνάντηση συντονισμού του έργου Software for Mobilities” στη Βαλένθια της Ισπανίας

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, ως διακρατικός εταίρος του έργου Software for Mobilities (SoftMob) έλαβε μέρος στην τελευταία συνάντηση συντονισμού στις 10 Ιουνίου 2022. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών φορέων από την Ιταλία, την Ισπανία, την Λετονία και τη Ρουμανία. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν τα μέλη της ομάδας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Επιμορφωτικής Κιλκίς Τατιάνα Ηλιάδου και Γιάννης Γραικός.

Το έργο SoftMob υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Στόχος του έργου ήταν η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές δραστηριότητες που αφορούν την προετοιμασία, υλοποίηση και παρακολούθηση μιας κινητικότητας, ενώ απώτερος σκοπός της είναι η απλοποίηση των διοικητικών και διαχειριστικών εργασιών.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν:

· Μια σειρά από βίντεο με παράθεση εμπειριών και καλών πρακτικών

· Μια σειρά από εργαλεία και βίντεο με καλές πρακτικές σχετικά με την οργάνωση και υλοποίηση μιας κινητικότητας

· Μια σειρά από βίντεο – οδηγούς για τη χρήση της πλατφόρμας

Η Επιμορφωτική Κιλκίς πρόκειται να διοργανώσει μια ενημερωτική εκδήλωση που σαν στόχο θα έχει την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου στους ενδιαφερόμενους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής επί της οδού Δοϊράνης 56 στο Κιλκίς.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση καλέστε μας στο: 2341028705

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.