Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Τα νέα του "Άθλου" Κιλκίς (15/5/2022

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα tae kwon στην Καβάλα.
Στις 08/05/2022 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα.

«Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερεν για την γρηγορότερη ροή των αγώνων. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις.

Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι αθλητές από τα πρωταγωνιστικά αλλά και αγω νιστικά τμήματα κάθε σωματείου.

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.

1. Πουντζουκίδης Κων/νος παίδων 2012 κιλά 44
2. Πουντζουκίδης Μιχαήλ παίδων 2010 κιλά 60
3. Πουντζουκιδου Αναστασία παίδων 2012 κιλά 30
4. Διγωνης Άγγελος παίδων 2012 κιλά 30

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου ,που έδειξαν ανάλογη μαχητικότητα, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος Κλείνοντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την συνεχή εμπιστοσύνη, και ευχήθηκε καλά αποτελέσματα στους επομένους αγώνες χωρίς τραυματισμούς.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Άθλος

Την Κυριακή στις 8/5/2022 στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε φιλικό Τουρνουά ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες. Από τον Άθλο Κιλκίς συμμετείχε η Ακαδημία με την ηλικιακή ομαδα Κ10.

Αγωνίστηκαν σε τέσσερα ματς με ακαδημίες της Θεσσαλονίκης και του Πολυκάστρου εκ των οποίων τα τρία νικηφόρα και με μια ισοπαλία τερμάτισαν πρώτοι στην κατάταξη .Την απονομή πραγματοποιησε ο Δήμαρχος κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος όπου τους απονεμήθηκε Κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας.


Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Χατζηιωαννίδης Γιώργος και ο Αρχηγός αποστολής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας και ευχήθηκαν στους μικρούς ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια στο επόμενο τουρνουά που θα ακολουθήσει στις 15/05 στην έδρα τους την Πλαγιά.

Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σε σεμινάριο Muay Thai στην Θεσσαλονίκη

Στις 7/5/2022 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο Muay Thai από την Ομοσπονδία Π.Ο.Μ. στην θεσσαλονικη στο πρωην Δημαρχειο Κορώνειας στην αιθουσα εκδηλώσεων .Στο σεμινάριο ήταν καλεσμένος ο Kru Γκιτσας Θεόδωρος και έδειξε τεχνικές και μυστικά στο εντυπωσιακό άθλημα του Muay Thai. 

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομοσπονδιας κ.Παπαδοπουλος Ιωάννης που με την παρουσία ενημέρωσε τους παρεβρησκόμενους για την αναγνώριση του αθλήματος από την Γ.Γ.Α. αλλά και την ένταξη του στην ολυμπιακή ιδέα.

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος
2. Πουντζουκίδου Αναστασία
3. Πιλιτσόπουλος Άγγελος
4. Παπαδόπουλος Γεώργιος
5. Ντεμιρι Άγγελο

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο γνώσεων που δόθηκαν στους αθλητές και ευχαρίστησαν τον Δάσκαλο Γκιτσα Θεόδωρο και τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο Ιωάννη για το εξαιρετικό αυτό Σεμινάριο . Συγχαρητήρια επίσης έδωσαν και στον διοργανωτή σύλλογο και τον προπονητή του Γιάννη Παυλίδη.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.