Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ο Ανδρέας Βεργίδης στις εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της Μάχης του Σκρα

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της Μάχης του Σκρα παρέστη, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σκρα και την επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων Μάχης Σκρα.

Σε δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, υπογραμμίζει: «Ξεφυλλίζοντας τις ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, κατανοούμε τη βαρυσήμαντη συμβολή της ηρωικής Μάχης του Σκρα στη νεοελληνική και την παγκόσμια ιστορία.

Oι αξίες και τα ιδανικά της ακτινοβολούν. Οι ηρωικές πεσόντες αξιωματικοί και στρατιώτες μας, αποτελούν πρότυπο αρετής και μεγαλοψυχίας. Με αυταπάρνηση, με γενναιότητα, με προσήλωση στις πνευματικές και ηθικές αξίες του Ελληνισμού και με την αδιάψευστη αγάπη για την πατρίδα, θυσιάστηκαν για την ελευθερία.

Τιμούμε τους ήρωες που κατάφεραν να μετουσιώσουν τον φόβο του θανάτου σε νίκη.

Έμπλεοι εθνικής υπερηφάνειας κι ευλάβειας, αλλά και με συναίσθηση του ιστορικού χρέους, ακολουθούμε τα βήματά τους στον δρόμο της αρετής και της ελευθερίας, του ήθους και της φιλοπατρίας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.