Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Όμορφη βραδιά στο πάρκο του χωριού Καμπάνης Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα όμορφο βράδυ στο Πάρκο του χωριού οργάνωσε την Παρασκευή 13 Μαϊου ο Σύλλογος Γυναικών Καμπάνη Κιλκίς. Άψογη και φιλόξενη οργάνωση με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και αγκαλιές μετά από καιρό είχαν την χαρά να ανταλλάξουν οι κάτοικοι όπως και αρκετά μεγάλη συμετοχή από τα γύρω χωριά της περιοχής.

Ο καιρός έπαιξε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με λίγες απειλητικές σταγόνες βροχής αυτό όμως δεν εμπόδισε κανέναν στο γλέντι που στήθηκε μέσα στην ζεστασιά του όμορφου πάρκου.

Επιστρέφουμε λοιπόν σε κάτι που έλειψε σε όλους.

Όλα όσα μας χώρισαν και μας προβλημάτισαν ας γίνουν κάτι διαφορετικό στις ψυχές μας όσο και διδακτικό στις σχέσεις και στις αποφάσεις μας.

Από το χωριό Καμπάνης οι γυναίκες με πολλά χαμόγελα πέρασαν το μύνημα της ανάγκης της επανεκκίνησης των συλλόγων μας και της επιστροφής στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο χορός το τραγούδι και όλα όσα τα συνοδεύουν είναι ελπίδα και υγεία για όλους καθώς και ομορφιά μέσα καρδιές μας.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.