Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

"Το μπάσκετ στο Κιλκίς ανεβαίνει σκαλοπάτι όπως του αξίζει"

Υπογράφει ο Γιώργος Στεφούδης
Πρόεδρος ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Το ΔΣ, το προπονητικό team, όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς συγχαίρουν θερμά την συμπολίτισσα ομάδα της ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ 
Κιλκίς για την χθεσινή εμφατική νίκη τους που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και συγχρόνως την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το μπάσκετ της πόλης μας ανεβαίνει σκαλοπάτι όπως του αξίζει με την άνοδο σε μια Εθνική κατηγορία, μια κατηγορία γνώριμη και στον ΑΕΤΟ μιας και αγωνίστηκε σ' αυτήν επί σειρά ετών στο παρελθόν με επιτυχία.

Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ 
Κιλκίς καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την ευχή να είναι υγιείς και χωρίς τραυματισμούς και όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.