Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ομαδικός Περίπατος Περιπατητών Κιλκίς στο Φαράγγι Καμπάνη

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς την Κυριακή 10 Απριλίου διοργάνωσε ομαδικό περίπατο στο Φαράγγι Καμπάνη στον Ξηροπόταμο παραπόταμο του Γαλλικού και το Εξωκλήσι Αγίου Γεωργίου. 

Οι τυχεροί που συμμετείχαν εντυπωσιάστηκαν από τοπίο κι ας μη κατέβηκαν από την μεγάλης δυσκολίας κάθοδο μετά το Σπήλαιο και το Εξωκλήσι. Η πληθώρα κεραμικών στην διαδρομή πρόδιδε την Αρχαιολογική Αξία της περιοχής. 

 Οι εικόνες προς το φαράγγι μοναδικές και συνολικά το τοπίο δεν έχει να ζηλέψει από δημοφιλέστερα Φαράγγια ή Μνημεία της Φύσης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα θερμοκήπια Μπαξεβάνη και ενημερώθηκαν για την κάνναβι και τα φαρμακευτικά προϊόντα της που διαθέτουν. 

Ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρήστος Ανδρεανίδης στην Πλατεία Κρύας Βρύσης όπου κατέληξαν ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γεώργιο Φιλιππίδη, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρία Τριγώνη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αθηνά Φιλιππίδου για την φιλοξενία και τα κεράσματα ποτά-νερά στο Εξωκλήσι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, γλυκά μπροστά στο γραφείο του Συλλόγου Γυναικών και άλλα από την Κοινότητα στην Πλατεία. Κατέληξαν σε γεύμα στο Γυράδικο και επέστρεψαν υπό βροχή νωρίς στο Κιλκίς μετά τις τρεις με το αγκαζέ λεωφορείο με δαπάνη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.