Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 13/4/2022, 6:52 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε χθες (12 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω ημεδαπός και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

13 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 743 γραμμαρίων,

3 συσκευασίες που περιείχαν υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 280,4
 γραμμαρίων,

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

1 κινητό τηλέφωνο και

το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (12 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΑΚΥΛΑ» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 120,5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (12 Απριλίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα έναν αλλοδαπό άνδρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης μεταφοράς του στο εσωτερικό της χώρας, έναντι αμοιβής. Σε έρευνα του οχήματος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επίσης, κατασχέθηκαν2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, που βρέθηκαν στηνκατοχή τους καθώς και το προαναφερόμενο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το  Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Συνελήφθη χθες (12 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό 4 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Συνελήφθη 70χρονος που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της «πειρατείας» συνδρομητικών καναλιών

Τέλος στη δράση 70χρονου ημεδαπού, που διέθετε παράνομα προστατευόμενο περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, έθεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, έπειτα από τη σύλληψή του πρωινές ώρες χθες (12-04-2022) στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και για απάτη με υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διενεργήθηκε έρευνα για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της «πειρατείας» συνδρομητικών καναλιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 70χρονος είχε αναρτήσει αγγελίες πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού που παρείχε παράνομα πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση με τη συνδρομή υπαλλήλων της Εταιρίας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

86 ηλεκτρονικές συσκευές, ορισμένες εκ των οποίων είχαν εγκατεστημένο πειρατικό πρόγραμμα αναπαραγωγής συνδρομητικών καναλιών,

Φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, tablet, συσκευές αποθήκευσης (σκληροί δίσκοι και usb )

Χρηματικό ποσό 1.950 ευρώ,

Κινητό τηλέφωνο,

Σημειωματάρια και τετράδια με πελατολόγιο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Απρίλιο του 2021 έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους ο 70χρονος είχε αποστείλει μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών περισσότερα από 200 δέματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα έσοδα του συλληφθέντα από την πώληση των ηλεκτρονικών συσκευών και την είσπραξη των παράνομων συνδέσεων υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη ζημία σε διαφυγόντα έσοδα των συνδρομητικών εταιρειών υπερβαίνει τα 600.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης κατάφεραν έπειτα από την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού να φτάσουν στα ίχνη και τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 34, 23 (άντρες) και 26 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε ταχυδρομικά δέματα στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι περιείχαν έκαστο από ένα λούτρινο αρκουδάκι, εντός των οποίων αποκρύπτονταν ποσότητες κοκαΐνης 24,70 γραμμαρίων και κάνναβης 60 γραμμαρίων.

Από την περαιτέρω έρευνα εντοπίσθηκαν σε υποκαταστήματα εταιρειών διακίνησης δεμάτων 20 επιπλέον ταχυδρομικά δέματα-φάκελοι, με προορισμούς ευρωπαϊκές πόλεις και πόλη της Ελλάδας, εντός των οποίων περιέχονταν:

120,96 γραμμάρια κοκαΐνης,

202,02 γραμμάρια κάνναβης,

Ποσότητα μεθαμφεταμίνης και

Ναρκωτικά δισκία,

τα οποία αποκρύπτονταν επιμελώς σε συσκευασίες διαφόρων τύπων.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και μεθαμφεταμίνης,

Αμφεταμίνη συνολικού βάρους 3 κιλών και 654,27 γραμμαρίων,

Μία μεταλλική μήτρα τυποποίησης ναρκωτικών ουσιών,

6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευές αποθήκευσης

Φάκελοι αλληλογραφίας,

Συσκευασίες αλουμινίου, με τις οποίες συσκευάζονταν αεροστεγώς οι ναρκωτικές ουσίες,

Συσκευές θερμοκόλλησης, αφαίρεσης αέρα και σφράγισης,

Εκτυπωτής ετικετών, καθώς και ετικέτες barcode των ταχυδρομείων,

Υλικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών όπως λούτρινα κουκλάκια κ.ά.

Πλήθος κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,

Χρηματικό ποσό 2.115 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και

Ένα ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της η 26χρονη κατά τις παραδόσεις των ταχυδρομικών δεμάτων σε υποκαταστήματα μεταφορών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 30 και 20 ετών, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (13-04-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών (ύψος διοδίων Λαγκαδά) όχημα τύπου VAN, του οποίου προπορευόταν σε σταθερή απόσταση, ως προπομπός, έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οπότε και τα ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στα οχήματα, παρά τη σθεναρή αντίσταση των δύο συλληφθέντων οδηγών, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, χθες (12-04-2022) πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

Ελέγχθηκαν (273) άτομα

Έγινε έλεγχος σε (17) οχήματα

Προσήχθησαν (33) άτομα και

συνελήφθησαν (5) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα και (1) για καταδικαστική απόφαση.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που συμπλήρωσε το 14ο όχι όμως το 18ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, από δράστη που του είχαν εμπιστευθεί τον ανήλικο για να τον επιβλέπει και ο ίδιος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανήλικου.

Από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορείται ότι διακίνησε παράνομα και εντός εκπαιδευτικού ιδρύματος ναρκωτικές ουσίες.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης 23χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για λαθρεμπορία και κατοχή τσιγάρων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

25χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης κ. Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από το Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο), έως το Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Πέμπτη (14 Απριλίου 2022) από ώρα 23.00, έως ώρα 02.00 της Παρασκευής (15 Απριλίου 2022).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης.

Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Τρίτη 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 84.010 έλεγχοι, από τους οποίους οι 47.438 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 99 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη. Παράλληλα, επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

41 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 34 πρόστιμα των 300 ευρώ και 7 των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

14 στη Θεσσαλονίκη,
4 στην Ήπειρο,
4 στην Κεντρική Μακεδονία,
3 στο Βόρειο Αιγαίο,
3 στη Στερεά Ελλάδα,
3 στη Δυτική Ελλάδα,
3 στη Δυτική Μακεδονία,
3 στην Πελοπόννησο,
2 στη Θεσσαλία,
1 στα Ιόνια Νησιά και
1 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 106.071 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 102.367 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 3.704 των 150 ευρώ.

2 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο.

Από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 196.945 ομοειδείς παραβάσεις.

56 παραβάσεις και 1 σύλληψη για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στη Θεσσαλονίκη,


- σύλληψη προσωρινά υπευθύνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και 5.000 ευρώ πρόστιμο, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση υπεράριθμων πελατών,

3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, 1 παράβαση των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενο καταστήματος και 1 παράβαση στο κατάστημα,

2 παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας κανόνων λειτουργίας.

Στην Ήπειρο, 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Στη Στερεά Ελλάδα, 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και πελάτες καταστημάτων.

Στα Ιόνια Νησιά, 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Στην Κεντρική Μακεδονία,

5 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων,

1 παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη και πελάτες καταστημάτων.

Στη Δυτική Ελλάδα, 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Στην Κρήτη, 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων.

Στη Θεσσαλία, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτη καταστημάτων.

Στην Πελοπόννησο, 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτη καταστημάτων.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 35.105 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 3.041 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.