Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Δήμος Κιλκίς: Η αλαζονεία στην εξουσία

Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς,
Αυτοκίνητα με δημοτικές πινακίδες φιγουράρουν σε σημεία της πόλης και των χωριών μας με οδηγούς τους Αντιδημάρχους του Δήμου μας. Αν θυμάμαι καλά είχες υποσχεθεί πως κανείς αιρετός δεν θα χρησιμοποιεί δημοτικά αυτοκίνητα. Όμως, όχι μόνο τα χρησιμοποιούν αλλά επιδεικτικά παρκάρουν σε ράμπες αναπήρων και σε πλατείες και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Άλλοι πάλι γυρνάνε τα χωριά και βολτάρουν κάνοντας την απαραίτητη προετοιμασία για τις εκλογές.

Και δυστυχώς, όλα αυτά από την τσέπη του δημότη γιατί αυτός χρειάζεται να πληρώνει τη βενζίνη για να πάει στη δουλειά του από την τσέπη του κι όχι από το δημοτικό ταμείο.

Πολυέξοδοι είστε, Δήμαρχε, και δεν σας προλαβαίνουμε. Εμείς βλέπεις δεν έχουμε καημό τις επερχόμενες εκλογές αλλά τρέχουμε κάθε μέρα για το μεροκάματο.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η χρόνια θα είναι η χρονιά σας.

Θα αρχίσετε πάλι να χαμογελάτε και να καλημερίζετε τον κόσμο, θα ανοίξουν οι κλειδωμένες πόρτες του γραφείου σας, θα βγείτε στην πιάτσα του Κιλκίς να ακούσετε τα προβλήματα των δημοτών.

Πώς σε λίγο θα ξαναζητή
σετε την ψήφο τους;

Κιλκισιωτη, έρχεται πάλι η μέρα που θα ακούσεις και πάλι τα χιλιοφορεμένα λόγια: «Να έρθεις να με βρεις για ό,τι χρειαστείς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.