Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Δήμαρχε Κιλκίς, δυστυχώς συνεχίζεις την ίδια τακτική


Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς, δυστυχώς συνεχίζεις την ίδια τακτική.
Φωτογραφίες μπροστά από δέματα πολιτών για την Ουκρανία, φωτογραφίες να εκκλησιάζεσαι, φωτογραφίες να τρωγοπίνεις. Καλά που η φωτογράφιση γίνεται πλέον ψηφιακά γιατί θα είχαν ξοδευτεί αμέτρητα φιλμ εκεί στο Δήμο Κιλκίς.

Μπερδεύεις την ενημέρωση με την προσωπική προβολή, Δήμαρχε.

Τα δέματα που συγκεντρώθηκαν ήταν από το πενιχρό εισόδημα των δημοτών, όχι από δική σου προσωπική συνεισφορά για να φωτογραφίζεσαι μπροστά τους.

Ο εκκλησιασμός σου ή η ευλαβικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ιερατείο μας αποτελεί μια στάση ζωής που απαιτεί χαμηλό προφίλ και ιδιωτικότητα και όχι ένα επιδεικτικό έργο.

Η συμμετοχή σου σε κάποια εκδήλωση είναι θεσμική σου υποχρέωση και όχι ευκαιρία να «γλυκάνεις» όσους σε ψήφισαν στην εκάστοτε περιοχή.

Με λίγα λόγια, λίγη μετριοπάθεια, Δήμαρχε, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Και συνέτισε, αν μπορείς, τους Αντιδημάρχους σου, που η υπέρμετρη αλαζονεία τους δεν συμβαδίζει με τη θέση που κατέχουν. Από το πού παρκάρουν μέχρι το τι λένε.

Γιατί αυτήν τη θέση, σας την έδωσε ο λαός του Κιλκίς για να την τιμήσετε και όχι για να πατήσετε πάνω στην πλάτη του προκειμένου να φτάσετε όλο και ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.