Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Δυναμικά παρών ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» και την Καθαρά Δευτέρα

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές φαγητών σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Σε μία ακόμη κατά γράμμα και πνεύμα εφαρμογή των καταστατικών σκοπών του, ο εν λόγω σύλλογος προσέφερε σε άπορες οικογένειες Σαρακοστιανά εδέσματα, που από μόνες τους αδυνατούσαν να προμηθευτούν, και μαζί την δυνατότητα να γιορτάσουν την είσοδο στην Μεγάλη Σαρακοστή. Παρόμοιες πρωτοβουλίες πακέτων στήριξης έγιναν την Τσικνοπέμπτη και το Ψυχοσάββατο.

To 3ήμερο Σαββάτο Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος ήταν παρών και προσέφερε σε άπορες οικογένειες Σαρακοστιανά εδέσματα (ταραμά, πιπεριές, ντολμαδάκια, πατάτες, καλαμαράκια ελιές, φασόλια λαγάνες χαλβά και τρόφιμα μακράς διαρκείας ), που συγκεντρώθηκαν από προσφορές των επιχειρήσεων και πολιτών. 

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη βρήκαν έμπρακτη έκφραση στον ανώνυμο κόσμο ξεσήκωσε κόσμο απο τοπική κοινωνία αλλα και άλλα μέρη Ελλάδος και εξωτερικό που στήριξε τη Δράση για Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά ευχαριστούμε θερμά,

1. Τον Πρόεδρο Λαικών Αγορών ΔΣ και παραγωγόύς

2. Τον Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Κιλκίς

2. Τη ανώνυμη οικογένεια για τη δωρεά 50 γεύματα με ψημένα κρεατικά και νηστίσιμα φαγητά Υπέρ Αναπαύσεως ψυχών των δικών τους ανθρώπων που έφυγαν Βασιλείου Μαρία, Βασιλείου Παντελή, Βασιλείου Αναστασία.

3. Τον κ Μπίκο Γεώργιο Ελαιοπαραγωγό "Ελιά Ζωής" για τη προσφορά 100 κιλά ελιές.

4. Την συμβολή φίλων Ελληνες απο Γερμανία, καθώς και την τοπική κοινωνία που με τόσο αγάπη στηρίξαν το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Eνα ευχαριστώ καρδιάς εκ μέρους όλων των απόρων οικογενειών μας γιατί το Ολοι Μαζί ένωσε ψυχές και νίκησε χιλιομετρικές αποστάσεις για να συντελέσουμε ακόμη μία χρονιά τη Δράση, και να στηρίξουμε όλοι μαζί το γεύμα της Καθαράς Δευτέρας.

Κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας γέμισαν το άδειο ψυγείο τους, γέμισαν αγάπη χάρη στη δική σας προσφορά.

Καλή Σαρακοστή και περνάμε ένα μήνυμα: η δύσκολη οικονομική κρίση που περνάει όλη ανθρωπότητα, η πανδημία και όλα τα άσχημα των εποχών που διανύουμε ας είναι μια δοκιμασία που θα τελειώσει σύντομα και να μας βρεί πιο ενωμένους με Υγεία, Ειρήνη σύμπνοια πίστη και αλληλεγγύη με Ταπεινότητα όπως έδειξε ο Χριστός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.