Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

«Αφήστε την ΔΕΥΑ Παιονίας έξω από μικροπολιτικές και σκοπιμότητες»


Υπογράφει ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Παιονίας
Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ έχω θεσμική υποχρέωση να υπερασπίζομαι τον φορέα και σαν άνθρωπος έχω υποχρέωση να υπηρετώ το αξιακό μου σύστημα και την αλήθεια.

Η ΔΕΥΑ Παιονίας προκειμένου να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους δημότες αύξησε στο ελάχιστο δυνατό την τιμή του νερού για να καλύψει ένα μόνο μέρος των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν λόγω ανατιμήσεων ΔΕΗ, καυσίμων κλπ.

Δημοσιοποίησα πριν λίγες ημέρες, ένα πίνακα με τις πραγματικές αυξήσεις (τιμές και ποσοστά) στο νερό για να μπορεί ο κάθε δημότης να γνωρίζει τις νέες τιμές, παρόλο που οι αποφάσεις της ΔΕΥΑΠ είναι δημόσιες και υπάρχουν στο διαύγεια.

Το έκανα για να αποκαταστήσω την αλήθεια καθότι, υπήρξε δημοσίευμα με πίνακα (τιμές και ποσοστά) λανθασμένα ή κατασκευασμένα για παραπληροφόρηση (πχ από το 0,6 στο 0,66 η αύξηση είναι 10% και όχι 164% που έγραφε ο πίνακας. Τα συμπεράσματα δικά σας).

Δυστυχώς όμως και μετά το δημοσίευμα η παραπληροφόρηση συνεχίζεται.

Για μένα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα να ανταποκρίνομαι στα προβλήματα των δημοτών και να τους ενημερώνω με ειλικρίνεια και δεν με ευχαριστεί να ασχολούμαι με μικροπολιτικές και σκοπιμότητες.

Επειδή λοιπόν δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε τακτικισμούς και σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού των δημοτών από τα σοβαρά και τα σπουδαία, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, που είναι άλλωστε το κυρίαρχο όργανο του δήμου μας και αυτό που με εξέλεξε πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ με συντριπτική πλειοψηφία, θα παρουσιάσω λογαριασμούς νερού για τις περιοχές του δήμου, τιμολογημένες με τις ισχύουσες και με τις νέες τιμές συγκριτικά για την ίδια κατανάλωση, ώστε να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι για την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.