Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εξαπλώνεται η… επιδημία της λακκούβας στο Κιλκίς

Όχι μόνο δεν αποκαθίστανται, αλλά αυξάνονται και πληθύνονται οι λακκούβες στους δρόμους του Κιλκίς. Σχεδόν κάθε δρόμος της πόλης υποφέρει από την… επιδημία της λακκούβας. Νέες ανοίγονται καθημερινά, ενώ και οι προϋπάρχουσες εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου είχαμε γράψει για δύο μικρές πλην όμως επικίνδυνες τρύπες ακριβώς μέσα στη μέση του δρόμου, στην οδό 25ης Μαρτίου στο ύψος της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και έκτοτε η κατάσταση χειροτέρεψε.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται κάθε φορά που βρέχει, καθώς με το νερό το χώμα υποχωρεί και η μία πλέον ενιαία λακκούβα ολοένα και μεγαλώνει.

Πρέπει να έρθει η «κακιά στιγμή» για να επέμβουν οι υπεύθυνοι; Μάλλον.

Μέχρι τότε οδηγοί, πεζοί, ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.