Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 9/12/2022, 11:17 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμου, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη το απόγευμα της 5ης Δεκεμβρίου 2022 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 297,8 γραμμαρίων,

· 1 πιστόλι και 36 φυσίγγια,

· συσκευασίες φαρμακευτικής ουσίας, για τη νόθευση ναρκωτικών,

· 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

· χρηματικό ποσό 33.350 ευρώ.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Εξιχνιάσεις κλοπών 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από τηνέρευνα, το πρωί της 13ης Νοεμβρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας,παραβίασαν δύο σταθμευμένα οχήματα και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας500 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2022 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε ένα όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (7 Δεκεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 67,4 γραμμαρίων.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου

Η ενδελεχής και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, για τις οποίες σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος :37χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάρτιο του 2021, μαζί με συνεργούς, χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, απέσπασαν με ιμάντα τα ρολά χρυσοχοείου – κοσμηματοπωλείου και στη συνέχεια αφαίρεσαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας και προκάλεσαν φθορές.

39χρονου ημεδαπού, ο οποίος το Νοέμβριο 2022, αφού παραβίασε πόρτα μονοκατοικίας αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή από το εσωτερικό.

35χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έθραυσε υαλοπίνακα Ι.Χ.Φορτηγού και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας « DIRTY ANGELS » θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

(1) Από ώρα 12.00 έως ώρα 19.00 της Κυριακής (11/12/2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και από ώρα 15.00 του Σαββάτου (10/12/2022) έως ώρα 19.00 της Κυριακής (11/12/2022), δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Γιαννιτσών, από την οδό Μαντείων έως την Ανώνυμη Οδό παραπλεύρως του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, στην οδό Αγίας Παρασκευής, από την οδό Μοναστηρίου έως την οδό Γιαννιτσών και στην οδό Γ. Σεφέρη, από την οδό Μοναστηρίου έως την οδό Γιαννιτσών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων διαμέσου της οδού Μοναστηρίου και των γύρω δρόμων της περιοχής.

(2) Από ώρα 15.00 του Σαββάτου (10/12/2022) έως ώρα 19.00 της Κυριακής (11/12/2022), δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό (παραπλεύρως του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace), κάθετη στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Γιαννιτσών και σε μήκος εξήντα (60) μέτρων περίπου με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου (ρεύμα πορείας προς κέντρο πόλης).

(3) Από ώρα 08.00 έως ώρα 16.00 της Κυριακής (11/12/2022) και της Δευτέρας (12/12/2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και από ώρα 16.00 του Σαββάτου (10/12/2022) έως ώρα 16.00 της Δευτέρας (12/12/2022), δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Γεωργίου Κυρίμη, τριάντα (30) μέτρα μετά την οδό Μοναστηρίου (ρεύμα πορείας προς δυτικά) έως την οδό Αφροδίτης και στην οδό Αφροδίτης, από την οδό Γ.Κυρίμη έως το τέρμα αυτής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

(4) Από ώρα 08.00 έως ώρα 17.00 της Δευτέρας (12/12/2022), δεν θα διεξάγεται, τμηματικά και αναλόγως με την πρόοδο των γυρισμάτων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό που οδηγεί από τον Άγιο Παύλο προς τον οικισμό Εξοχής, έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την βοήθεια σημαιοφόρων, από την ως άνω Ανώνυμη Οδό, τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των γυρισμάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.