Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Οι ποιμένες γονατίζουν... έψαλε η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου, συμμετέχοντας σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία του δημοτικού πάρκου, ερμήνευσε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Πολλοί ήταν οι τυχεροί που παραβρέθηκαν και απόλαυσαν, την Άγια νύχτα, Οι ποιμένες γονατίζουν, Γιορτινά τραγούδια ηχούν, Βενετιά, Γοργόνα, Τζαμάικα, Βυζαντινά κάλαντα Χριστουγέννων, Ποντιακά κάλαντα, Τρίγωνα κάλαντα.

-Φέρτε μας κρασί να πιούμε,
Και του χρόνου να σας πούμε,
Και του χρόνου να σας πούμε,
Φέρτε μας κρασί να πιούμε,

ήταν η επωδός με την οποία έκλεισε το πρόγραμμά της η χορωδία, ερμηνεύοντας τα κάλαντα της Ικαρίας.

Τη χορωδία διηύθυνε και συνόδευσε με το πιάνο ο μαέστρος κ Γιάννης Ζγούρας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ Σταυρούλα Γιοβανούδη κάλεσε τον κόσμο να περάσει από τον μπουφέ τον οποίο έστησαν τα μέλη του συλλόγου για να κεραστεί κόκκινο κρασί, νηστίσιμες πίτες, πιροσκί και γλυκά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και τα μέλη του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στους φίλους συμπολίτες μας και σε όλο τον κόσμο, Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές και δημιουργικό το νέο έτος 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.