Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξάσφαιρος
Εξάσφαιρος σε μία ακόμη αγωνιστική ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επικράτησε με 6-0 το απόγευμα της Κυριακής του Βαπτιστή στο Δημοτικό Στάδιο, φτάνοντας έτσι στις επτά συνεχής νίκες. Στους 21 πόντους η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη μετά το πέρας οχτώ αγώνων, και με ένα εντυπωσιακό 35-0 τέρματα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Αλέξανδρος μπήκε πολύ δυνατά, και δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Στο 14’ πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αμανατίδη στον Γιατισάκη και ωραίο τελείωμα για το 1-0.

Στο 30’ και στο 36’ ο Βαπτιστής είχε τις στιγμές του για να ισοφαρίσει, και αφού δεν τα κατάφερε, ο Αλέξανδρος ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι σε ένα δίλεπτο. Πρώτα στο 37’ ωραία ασίστ του Κότσι για τον Γιατισάκη και 2-0, και στο 39’, πανέμορφη πάσα του Ζορμπά στον Αμανατίδη και 3-0.

Στο 61’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Κότσι πλάσαρε σωστά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 67’ ο Γκαμπριντασβίλι έπειτα από κόρνερ του Κότσι με κοντινή προβολή πέτυχε το 5-0, και στο 82’ ο ίδιος παίκτης έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Σακαλής, Α. Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (68΄Γυριχίδης), Μαριόγλου, Αμανατίδης (65’ Γκαμπριντασβίλι», Κότσι (68’ Δεσποινίδης), Γιατισάκης, Χριστοφορίδης, Ζορμπάς (65’ Γρίβας), Δεμερτζής (62’ Σεχάι.

Τρία στα τρία στην Κ14 ΕΠΣ Κιλκίς

Το απόλυτο συνεχίζει να έχει ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα «Μάντσεστερ» στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Κιλκίς. Νίκη εκτός έδρας με 4-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης και τρία στα τρία.

Στο γήπεδο της Κρηστώνης ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα στο πρώτο μέρος, μιας και είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Γκόγκο, ενώ και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε δύο καλές αποκρούσεις.

Τελικά στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους είχαμε όμορφο συνδυασμό από τους Βαρσαμίδη, Παρλαλόγλου και Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα ο Κελίδης με όμορφη ατομική ενέργεια «έσπασε» στον Κωνσταντινίδη που πέτυχε το τέρμα από κοντά.

Το 3-0 «έγραψε» ο Σάκης Γκόγκος με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κωνσταντινίδη λίγο αργότερα να έχει κάθετο δοκάρι, και εν τέλει τον Παντελίδη με εξωτερικό φάλτσο να πετυχαίνει το 4-0 στο τελευταίο λεπτό.

Φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο

Το πρωινό του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχθηκε στην έδρα του τις Ακαδημίες του Α.Ο. Πολυκάστρου και της Joker από τα Σκόπια. Ο ΑΟΠ αγωνίστηκε με τις Κ10 και Κ9 της Joker, ενώ ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με τις Κ10 «Μαρσέιγ», Κ13 «Μάντσεστερ», Κ16 «Ίντερ», και Κ9 «Φιορεντίνα».

Την αρχή για τις ομάδες του Αλέξανδρου έκανε η Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, καθώς υποδέχθηκε την Κ13 της Ακαδημίας Joker από τα Σκόπια.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα και φιλική νίκη με 4-1. Δύο γκολ από τον Βασίλη Παντελίδη και ισάριθμα από τον Δημήτρη Ζιάκα, με την ομάδα μας να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με συνεργασίες και γρήγορο ρυθμό.

Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Κ16 «Ίντερ» δεν το βάζει ποτέ κάτω. Ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι! Έτσι γύρισε το ματς και επικράτησε με 5-4 της Joker.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έχασαν σε κρίσιμα σημεία την αυτοσυγκέντρωσή τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Joker και προηγήθηκε με 4-0.

Άλλη εικόνα όμως στο δεύτερο μέρος, με συνεχές παιχνίδι από το άξονα, και σε ορισμένες περιπτώσεις δείγμα εξαιρετικού ταλέντου, και το παιχνίδι γύρισε με χατ-τρικ του Χρήστου Γρίβα και άλλων δύο τερμάτων του Ιωάννη Αμανατίδη.

Η Κ9 «Φιορεντίνα» και η Κ10 «Μαρσέιγ» τέλος υποδέχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας Joker από τα Σκόπια. Πολύ όμορφες αναμετρήσεις, που πραγματικά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελευταία φάση.

Αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Κ10 "Μαρσέιγ", Κ11 "Παρί" και Κ12 "Μίλαν" βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ.

Αξιέπαινες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας κόντρα σε ποιοτικούς αντιπάλους όπως ο Ντίνος Κούης, οι Πρωταθλητές Πεύκων και ο Μακεδονικός αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.