Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

"Επιλεκτική τελικά η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο"

Παρεμβαίνει ο Σπύρος Ρ. 
Ενημερώθηκα όπως και άλλοι, ότι ο δήμος Παιονίας ολοκλήρωσε τις παρεμβάσεις ανακαίνισης στα γήπεδα τένις του Πολυκάστρου. Ο προϋπολογισμός μάλιστα καλύφθηκε από δημοτικούς πόρους.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται μάλιστα από εντυπωσιακή φωτογραφία της ανακαίνισης των γηπέδων καθώς και από θετικούς σχολιασμούς συνδημοτών μας.

Θα έδινα συγχαρητήρια και εγώ, αλλά κατά το ήμισυ επειδή διαπίστωσα τυχαία ότι δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται η ανακαίνιση στο σύνολο των γηπέδων.

Στον χώρο των ανακαινισμένων γηπέδων, ακριβώς δίπλα με αυτά, υπάρχει και ένα ακόμα γήπεδο αντισφαίρισης (που ανήκει στο δήμο Παιονίας) αλλά παρέμεινε χωρίς συντήρηση σαν να μην ενδιαφέρεται κανείς για αυτό.

Γιατί δεν ανακαινίστηκε και αυτό αφού είναι μέρος των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων του ίδιου αθλήματος;

Γιατί η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε επιλεκτικά στα γήπεδα που παραχωρήθηκαν στον τοπικό αθλητικό σύλλογο;

Μια άποψη θα ήταν ότι δεν έφτασαν τα χρήματα να καλύψουν την συντήρηση σε αυτό το γήπεδο.

Μια άλλη άποψη είναι ότι η ανακαίνιση έγινε στα γήπεδα του τοπικού αθλητικού συλλόγου ικανοποιώντας προφανώς τα μέλη του συλλόγου .

Όπως και να έχει το έργο ανακαίνισης από πλευράς δήμου Παιονίας έγινε επιλεκτικά σε αυτά τα γήπεδα για ευνόητους λόγους προφανώς.

Η προσπάθεια ανακίνησης των γηπέδων αξιόλογη,

Η επιλεκτική ανακίνηση όμως δείχνει ότι κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν την νοημοσύνη μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Εύχομαι σε όλους σας, καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.