Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Εκδόθηκε το λεύκωμα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η χρονιά του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον, λίγες στροφές πριν το κλείσιμό της, με την έντυπη εκδοχή του YearBook της ομάδας.

Όλη η χρονιά, με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, τα παιχνίδια, τους αριθμούς, τη στατιστική αποτύπωση παικτών και ομάδας, τη γιορτή με τη στέψη του πρωταθλητή, συνοδεία φυσικά πλούσιου φωτογραφικού υλικού, ξεδιπλώνονται στις 106 σελίδες του βιβλίου.

Ολοκληρώνεται πλέον η τριλογία μιας σειράς λευκωμάτων από το 2017, χρονιά που η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς πρωτοεμφανίστηκε στη μπασκετική κοινότητα της Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι και σήμερα που κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παρόν λεύκωμα βρίσκεται στα ράφια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, αποτελώντας και τυπικά αναπόσπαστο κομμάτι του κιλκισιώτικου αθλητισμού.

Ακολουθούν δυο λόγια του δημιουργού, Υπεύθυνου Προβολής, Επικοινωνίας και Team Manager της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Σιταρίδη:

"Το παρόν yearbook, αποτελεί το επιστέγασμα μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς. Προσπάθησα με αγάπη και σεβασμό να αποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες αναρρίχησης της ομάδας. Από τα ... πέτρινα χρόνια αυτής της συντροφιάς συμμετέχω ενεργά δίνοντας ό, τι έχω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να πορευτούμε με αξιοπρέπεια σε ένα ταξίδι που όπως όλα μαρτυρούν θα έχει και συνέχεια.

Νέα όνειρα, νέες στάσεις, νέες προκλήσεις, νέες προσδοκίες ξανοίγονται μπροστά μας. Η Γ Εθνική κατηγορία είναι το νέο μας σπίτι.

Όλοι οι αγώνες, οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, οι αριθμοί και η ανάλυση αυτών, καθώς και δεκάδες φωτογραφίες από το φετινό ταξίδι της ομάδας ξεδιπλώνονται μέσα σε 106 γεμάτες μπάσκετ σελίδες.

Χίλια ευχαριστώ και λίγα είναι στον αρχηγό μας, Ποζίδη Θόδωρο που χρηματοδότησε την εκτύπωση του λευκώματος, σε μια εποχή – να μην το ξεχνάμε αυτό - οικονομικής στενότητας.

Θα ήθελα να εκφράσω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια της ομάδας μας, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί δημιούργησαν την ιστορία. Το μόνο που είχα να κάνω από την πλευρά μου, ήταν να την καταγράψω και να την επιστρέψω συγκεντρωμένη στους ίδιους και στους φίλους της ομάδας".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.