Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 3/12/2022, 11:35 π.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 766 γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθη την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 766 γραμμαρίων,
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
1 κινητό τηλέφωνο.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/540559017592983

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Πιερίας

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση συνολικά 20 διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα, που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο σε διάφορες περιοχές της Πιερίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη στις 30 Νοεμβρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας μία ημεδαπή γυναίκα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 συνεργών της (ένας ημεδαπός άνδρας και 2 ανήλικοι ημεδαποί), για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2022 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη συστηματική διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Για τη διάπραξη των κλοπών χρησιμοποιούσαν διάφορα οχήματα και όπως προέκυψε 2 ημεδαπές γυναίκες είχαν παραχωρήσει οχήματα στην εγκληματική ομάδα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά το τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2022 διέπραξαν συνολικά 20 διαρρήξεις οχημάτων και σε 15 από αυτά αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 45.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Μέρος των κλοπιμαίων διέθεταν σε ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίος με τη σειρά του τα διέθετε σε άλλον ημεδαπό άνδρα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 

- Συνελήφθη χθες (1 Δεκεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας,ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα της οικίας της, βρέθηκαν καικατασχέθηκαν, ποσότητες ηρωίνης βάρους 18,2 γραμμαρίων, 5,4γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 120 ευρώ.

- Συνελήφθησαν προχθές (30 Νοεμβρίου 2022) σε περιοχές της Πέλλας και της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας,δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς στην κατοχή της μίας γυναίκας, βρέθηκανκαι κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 3,4 γραμμαρίων και κάνναβη βάρους 2,2γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τηνδεύτερη ημεδαπή και έναν ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίουσχηματίσθηκε δικογραφία. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τηςδεύτερης ημεδαπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 14,1 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένη σε φρεάτιο, 153 ml υγρής μεθαδόνης και χρηματικό ποσό 7.955 ευρώ.

Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη προχθές (30 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ενεργώντας μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, ένας από τους οποίους επίσης ανήλικος, διέρρηξαν 4 οχήματα σε περιοχές των Σερρών και αφαίρεσαν αντικείμενα συνολικής αξίας 280 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό τους. Σε βάρος των γονέων των ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών


Συνελήφθη προχθές (1 Δεκεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 12 πυροτεχνικές κατασκευές (βεγγαλικά) και 540 κροτίδες, τα οποία είχε εισάγει παράνομα στη χώρα και τα οποία κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου 2022, χρησιμοποιώντας στοιχεία τραπεζικής κάρτας ημεδαπής γυναίκας, τα οποία είχε υποκλέψει ενώ εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε οικία της μητέρας της παθούσας, πραγματοποίησε πλήθος ηλεκτρονικών αγορών από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, χρεώνοντας την τραπεζική κάρτα με το συνολικό ποσό των 8.610,64 ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2019, με το πρόσχημα πώλησης λευκών ειδών, εισήλθε σε οικία ημεδαπής σε περιοχή της Πέλλας και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε χρηματικό ποσό 1.200 ευρώ.

Συνελήφθη 66χρονος που εμπλέκεται σε περίπτωση λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων


Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και η συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη 66χρονου ημεδαπού, που εμπλέκεται σε περίπτωση εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες (30-11-2022) στο κέντρο της πόλης, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.000) πακέτα τσιγάρα και (300) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία παρέλαβε έπειτα από συνεννόηση με συνεργό του οποίου τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται (29χρονος αλλοδαπός).

Ακολούθως έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία του 29χρονου συνεργού στο κέντρο της πόλης, καθώς και του συλληφθέντα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά:(1.780) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και (1) συσκευασία καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού.

Συνελήφθησαν (11) άτομα στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη έντεκα (11) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

(2) άτομα για κλοπή και απόπειρα κλοπής
.
(4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

(5) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

ξιχνιάστηκε άλλη μία ψευδής καταγγελία για τοποθέτηση βόμβας σε σχολικό συγκρότημα

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών σχετικά με τηλεφωνήματα για ύπαρξη εμπρηστικού εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση μίας ακόμη τέτοιας περίπτωσης.

Συγκεκριμένα , μεσημβρινές ώρες της (02-11-2022), το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα για σχολικό συγκρότημα της Άνω Τούμπας, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο που αφορά σε εκκένωση του χώρου για την προστασία των παρευρισκομένων, αλλά και έλεγχο προκειμένου να αποσοβηθεί οποιαδήποτε απειλή.

Αφού εξερευνήθηκαν οι χώροι του σχολικού συγκροτήματος με αρνητικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε η έρευνα απ’ όπου προέκυψε ότι το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από δύο νεαρές ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Με αφορμή το προαναφερόμενο συμβάν , η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα ήθελε να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους πολίτες όλων των ηλικιών ότι, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίνεται άμεσα σε όλες τις κλήσεις, αξιολογώντας τες και δίνοντας προτεραιότητα στα επείγοντα περιστατικά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών, πλαστογραφίας και ψευδούς καταγγελίας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης εξιχνίασαν συνολικά:

(3) περιπτώσεις ρευματοκλοπής,
(1) περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου,
(1) περίπτωση διάρρηξης καταστήματος,
(1) περίπτωση διάρρηξης και κλοπής από κατάστημα,
(1) περίπτωση κλοπής από αυτοκίνητο,
(1) περίπτωση κλοπής από εν λειτουργία κατάστημα,
(1) περίπτωση κλοπής κινητού τηλεφώνου και τραπεζικής κάρτας από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ο δράστης εισήλθε παράνομα με τη μέθοδο της αναρρίχησης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε, παράνομα, συναλλαγές με τη χρήση της κλεμμένης κάρτας,
(2) διαρρήξεις οικιών,
(1) περίπτωση πλαστογραφίας, όπου 35χρονη ημεδαπή με χρήση πλαστών εγγράφων και πιστοποιητικών προέβη σε μεταβίβαση οχήματος προκειμένου να αποκρύπτει παραβατικές ενέργειες που εκτελούσε μ’ αυτό και
(1) περίπτωση ψευδούς καταγγελίας, όπου 40χρονη ημεδαπή κατέθεσε ψευδώς κλοπή φορτηγού οχήματος ιδιοκτησίας της, το οποίο σύμφωνα με την έρευνα, είχε εγκαταληφθεί έπειτα από εμπλοκή σε περίπτωση απείθειας και μη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Οι προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2015 – Νοεμβρίου 2022, στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητάς τους και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα (12) συνολικά δραστών.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αστυνόμευσης του πολεοδομικού συγκροτήματος

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας και ευρυθμίας της κοινωνικής ζωής, αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που υποστηρίζεται από εντατικές πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους , αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, επιλαμβάνεται σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της ομάδας Παρεμπορίου πραγματοποίησαν ελέγχους στις λαϊκές αγορές Κανάρη και Φανερωμένης, ενώ ταυτόχρονα αστυνομικοί του Τμήματος Περιπολιών εξόρμησαν στο πολεοδομικό συγκρότημα. Παράλληλα, προσωπικό του ειδικού Συνεργείου Ελέγχων Καταστημάτων και των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου και Τούμπας - Τριανδρίας πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων:

Ελέγχθηκαν συνολικά (84) άτομα
Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (33) καταστήματα
Ελέγχθηκαν (9) οχήματα
Βεβαιώθηκαν (10) παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και επιβλήθηκαν (20) πρόστιμα κατά παράβαση του Κ.Ο.Κ.
Σχηματίστηκαν (2) δικογραφίες για παρεμπόριο και
Κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Συνελήφθησαν (6) άτομα στο πλαίσιο αναζήτησης φυγόποινων και καταζητούμενων, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, προσώπων

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

50χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που επικυρώθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της ληστρικής κλοπής κατά συναυτουργία, που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2014.
31χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Αθηνών, για παράνομη μεταφορά στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών.

33χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Ροδόπης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράνομη μεταφορά στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών και

40χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για διακεκριμένες κλοπές από κοινού, κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (04-12-2022) θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες μεταφοράς και επανατοποθέτησης αρχαιολογικού ευρήματος στην περιοχή της βόρειας πρόσβασης του Σταθμού Αγίας Σοφίας και συγκεκριμένα σε τμήμα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσ/νίκης, από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. / Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια από την 05:00 έως την 18:00 ώρα.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω έκτακτων εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Στεφ. Τάττη έως το ύψος της οδού Μενελάου Μπακατσέλου.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους έως το ύψος της οδού Μητρ. Γενναδίου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.