Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

ΤΟΛΜΗ Κιλκίς: Απονομή διπλωμάτων Προπονητών SAMBO KURASH

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Απονομή διπλωμάτων της πρώτης σχολής προπονητών Sambo Kurash στην Ελλάδα έγινε από τους αρμόδιους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στις 22/10/2022, στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Η εκπαίδευση έγινε για μεγάλο χρονικό διάστημα με μαθήματα που συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα σπουδών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από διακεκριμένους καθηγητές με υπεύθυνο τον κ. Γιώργο Ζαγκελίδη.

Το πρακτικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό ανέλαβαν οι πολύ έμπειροι από την αγωνιστική τους δραστηριότητα ως αθλητές αλλά και ως καθηγητές ΤΕΦΑΑ οι κ. Αρζουμανίδης Ιωάννης και ο κ. Κοκκινίδης Σάββας. Επίσης μέσα στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε το πολύ σημαντικό κομμάτι των πρώτων βοηθειών καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης BLS από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, τον κ. Λεζκίδη Ιωάννη με βοηθό τον πρώην διασώστη ΕΚΑΒ Λεμονίδη Γεώργιο.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kurash που είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν τιμή για τη χώρα μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κύριο Μεραμπί Ηλιάδη, τους καθηγητές και εκπαιδευτές για την σωστή και ουσιώδη εκμάθηση του αθλήματος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές πλέον και καλή συνέχεια στηρίζοντας το άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.