Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Τριήμερο εκδηλώσεων Γαστρονομίας στη HOTELIA 2022

H διοίκηση της Tif Helexpo διοργανώνει την έκθεση Hotelia 2022, παράλληλα με την 37η Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Με στόχο την έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να προχωρήσουν μπροστά δυναμικά, θα διοργανωθούν για μία ακόμα φορά οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας είναι αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία. Στο τραπέζι της ειδικής dining area στο περίπτερο 9, στις 3 ημέρες της έκθεσης, θα γίνουν masterclasses, όπου θα παρουσιαστούν γευστικά τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, από διάφορες περιοχές της χώρας, σε μοναδικούς συνδυασμούς με θέμα "Μy Local Greek Choice"

Παράλληλα, θα προβληθούν καινοτόμα προϊόντα, οι τάσεις και νέες εφαρμογές που κυριαρχούν στη γαστρονομία, οι καλές πρακτικές παραγωγής, η παράδοση και η αυθεντικότητα.

Ο επισκέπτης σήμερα είναι πιο ενημερωμένος, απαιτητικός και αυτό που αναζητά, είναι η μοναδικότητα, η αυθεντικότητα και η σύνδεση με τον τόπο. Σε κάθε του ταξίδι, προσπαθεί να ανακαλύψει τον τοπικό και εθνικό πλούτο, τις μοναδικές γεύσεις και παραδόσεις, αλλά και να γνωρίσει τους ανθρώπους της περιοχής και να μάθει τις ιστορίες τους.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας στο hRps://hotelia.helexpo.gr/el/2022-Gastronomy

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων All about gastronomy «My Local Greek Choice» έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2022 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.