Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Διακήρυξη υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη

Διακήρυξη υποψηφίου Δημάρχου παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Είναι η ώρα των υπεύθυνων λόγων και θέσεων, των δυναμικών πρωτοβουλιών, των γενναίων αποφάσεων και επιλογών.

Ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες του μεγάλου Δήμου Παιονίας έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και του μέλλοντος και με επίμονο και συνεχή αγώνα να κάνουμε έργο και πράξη τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι προκλήσεις και επιταγές της νέας εποχής είναι μεγάλες. Η τεχνολογία και ο εκσυγχρονισμός, οι οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές που συντελούνται, δημιουργούν νέες συνθήκες διαβίωσης και λύνουν πολλά, αλλά και δημιουργούν άλλα, μικρά ή μεγάλα, απλά ή σύνθετα προβλήματα, η λύση των οποίων είναι υπόθεση όλων μας.

Πιστεύοντας ότι το σήμερα προδιαγράφει και διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό το αύριο, καλούμε όλους τους Δημότες και όλους τους φορείς του Δήμου Παιονίας, στο όνομα της αγάπης και της προσφοράς για τον τόπο, σε μια πλατιά, ενωτική και αγωνιστική δημοτική κίνηση.

Μια Συμμαχία η οποία θα αντλεί τις δυνάμεις της από την ενότητα, τη γνώση, την αποφασιστικότητα, το ήθος, τη θέληση και την ανιδιοτέλεια των μελών της και θα εκφράζει τη φωνή και την αγωνία του κάθε Δημότη, σε όποια κοινότητα και αν αυτός κατοικεί, όπου και αν ανήκει πολιτικά ή κοινωνικά.

Η δημοτική μας κίνηση είναι ανοιχτή σε όλους εκείνους που πιστεύουν στη συλλογική δράση, στην ενεργό συμμετοχή, στον αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής, στο ξημέρωμα μιας ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, κατά την οποία Δημότες και πόλη θ’ αποτελούν ενιαίο οργανισμό, ισόρροπα ανεπτυγμένο και λειτουργικά αυτοδύναμο.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Προσβλέπουμε στην εμπιστοσύνη σας, στη θέλησή σας, στην αντίληψή σας περί κοινού συμφέροντος, για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς ιδιοτέλειες.

Σας καλούμε όλους σε πάνδημη συσπείρωση για να αγωνιστούμε:

- Για την ενδυνάμωση και την αυτοτέλεια του Δήμου μας.

- Για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, που θα βασίζεται στις σύγχρονες διοικητικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αντιλήψεις.

- Για την υιοθέτηση και υλοποίηση κάθε σοβαρής και μελετημένης πρότασης που θα αφορά μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

- Για τη δημιουργία προϋποθέσεων ύπαρξης νέων δημοτικών δραστηριοτήτων και εκτέλεσης σημαντικών έργων υποδομής, τα οποία θα προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας στους Δημότες μας.

- Για την ανύψωση της Παιονίας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει Δήμος αντάξιος της θέσης και της ιστορίας του.

Πιστεύουμε στο Νέο μεγάλο Δήμο που θα μάχεται μαζί με τη νέα γενιά, τη γυναίκα, τον εργαζόμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη και κάθε κοινωνική ομάδα για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της υγείας, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού.

Θέλουμε το Δήμο Παιονίας ακηδεμόνευτο, πρωτοποριακό, δυναμικό, διεκδικητικό, που θ’ απαιτεί και θα παίρνει ό,τι του ανήκει και θα υπηρετεί το λαό της πόλης με συνέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα και σεβασμό.

Ξεπερνώντας το χθες και το σήμερα βαδίζουμε μπροστά, προς το αύριο που θα μας ενώνει, θα μας εμπνέει, θα μας καθοδηγεί και θα μας δείχνει το δρόμο προς τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Το αύριο μας προσκαλεί, μας περιμένει και μας προκαλεί να το κατακτήσουμε με συμμετοχή, διάλογο, συνεργασία, αγώνα, δράση, δημιουργία.

Εμπρός, λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με θέληση, αποφασιστικότητα, δυναμισμό, αισιοδοξία, ορθολογισμό, για να κάνουμε το Δήμο Παιονίας έναν από τους καλύτερους δήμους όλης της Ελλάδας, ένα δήμο με μέλλον και προοπτική, ένα δήμο όπως πραγματικά του αξίζει και όπως τον οραματιζόμαστε.

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων τετραετιών. Στις Δημοτικές του ‘23 δεν καλούμαστε απλώς να ψηφίσουμε, αλλά να προδιαγράψουμε το μέλλον του τόπου μας, το δικό μας και των παιδιών μας.

Προεκλογική ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Δημότισσες και δημότες Παιονίας, καλησπέρα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στην αποψινή μας συγκέντρωση.

Σας καλέσαμε απόψε εδώ για να προβούμε σε μια σημαντική προεκλογική εξαγγελία και για να διακηρύξουμε ορισμένες αρχές και θέσεις της δημοτικής μας κίνησης, η οποία, όπως γνωρίζετε, παρέμεινε ενεργή σε όλο αυτό το διάστημα αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019, οπότε και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την πλειοψηφία των δημοτών.

Από τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση λαμβάνουμε κι εμείς ένα αισιόδοξο και ενθαρρυντικό μήνυμα: ότι ένας μεγάλος αριθμός δημοτών του δήμου Παιονίας επιθυμεί να παρακολουθεί από κοντά τις δημοτικές εξελίξεις και να συμμετέχει σ’ αυτές. Και η καλύτερη εγγύηση για την πρόοδο και την ευημερία ενός δήμου είναι να αποτελείται από ενημερωμένους και δραστήριους δημότες.

Κυρίες και κύριοι,

Η ψήφος των συνδημοτών μας στις τελευταίες εκλογές ήταν για μας ένα καθαρό και σαφές μήνυμα που το ακούσαμε με προσοχή και με απόλυτο σεβασμό.

Μήνυμα για αυτοκριτική και περισυλλογή, αλλά και μια εντολή για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Μία ψήφος που μας θέτει ενώπιον των ευθυνών μας, τις οποίες αναλαμβάνουμε, με πρώτο εμένα, στο ακέραιο.

Μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας αναγνωρίζει το έργο που άφησε αυτή η παράταξη στον Δήμο μας. Η πλειοψηφία όμως των συνδημοτών μας, μας είπαν με τη ψήφο τους ότι έχουν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Ότι αξίζουν και έχουμε την υποχρέωση να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα γι’ αυτούς.

Σαν Δημοτική αρχή, μάχιμη και παρούσα σε όλα τα μέτωπα, επωμιστήκαμε το κόστος της αυστηρής και δίκαιης κριτικής των συμπολιτών μας, την ώρα που άλλοι είχαν την πολυτέλεια να καλλιεργήσουν ανέξοδες προσδοκίες, συχνά με πρακτικές ξεπερασμένου λαϊκισμού, χωρίς να λείψουν ακόμα και οι ανοίκειες συμπεριφορές.

Η παράταξη μας επίλεξε να δώσει έναν αγώνα με ήθος και ευπρέπεια και ΆΝΤΕΞΕ.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους Δημότες του Δήμου Παιονιας για τη ψήφο αναγνώρισης αλλά και κριτικής, που ρίξατε στην κάλπη και γίναμε όλοι αποδέκτες.

Η ετυμηγορία σας όμως αυτή, ισχυροποίησε τη βούλησή μας να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, να είμαστε ακόμα πιο κοντά σας, να σας ακούμε πιο πολύ, να νικήσουμε για εσάς, να μη διαταράξουμε ούτε στο ελάχιστο τις σχέσεις ζωής που έχουμε κτίσει. Να συνεχίσουμε με συνέπεια στις πολιτικές μας αξίες, αλλά και με την δημιουργική ορμή που διακρίνει την παράταξη και το έργο μας.

Γι΄ αυτό και παραμείναμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, κατέχοντας ενεργό ρόλο, ασκώντας όπου και όταν έπρεπε εποικοδομητική κριτική στην Δημοτική Αρχή αλλά παράλληλα πάντα με ταπεινότητα να υπερασπιστούμε τα έργα της θητείας μας.

Φίλες και Φίλοι,

Πήραμε τα μηνύματα από τις δημοτικές εκλογές του 2019 και είμαστε έτοιμοι να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Το κακό αποτέλεσμα των εκλογών, λειτούργησε ως σήμα προειδοποίησης για να προχωρήσουμε σε ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Για να διαπιστώσουμε τα λάθη μας και για να διορθώσουμε τα κακώς έχοντα.

Ξεκινώντας από την σημερινή συγκέντρωση η παράταξη μας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία.

Μπορούμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας και για αυτό μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο.

Κυρίες και Κύριοι,

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι η ανυπαρξία της αντιπολίτευσης διευκολύνει το έργο της Δημοτικής Αρχής. Αρκετοί υποστηρίζουν ακόμα, ότι η αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης της αντιπολίτευσης στα τεκταινόμενα, μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στις εξελίξεις. Όμως σε κάθε σοβαρό Δήμο, πρέπει να υπάρχει παράλληλα με μια σοβαρή Δημοτική Αρχή, μια εξ ίσου σοβαρή αντιπολίτευση.

Μια αντιπολίτευση που να ασκεί έλεγχο και που να προτείνει τη δική της πολιτική γραμμή. Που να πιέζει μαζί με την Δημοτική Αρχή υπέρ των σωστών θέσεων στα Κέντρα άσκησης Εξουσίας και να στέκεται πλάι στην Δημοτική Αρχή, απέναντι στα προβλήματα και τους κινδύνους.

Η ευκαιρία που δόθηκε την τελευταία τετραετία στον Δήμο Παιονιας, μέσω του Προγράμματος Τρίτση αλλά και προσκλήσεων από το ΕΣΠΑ, για την χρηματοδότηση έργων που θα αλλάζαν το μοντέλο και τη δομή του Δήμου, αλλά και θα βελτίωναν την ποιότητα των πολιτών, ήταν μοναδική.

Η Δημοτική Αρχή Σιωνίδη όμως, είχε στο μυαλό της, το δικό της μοντέλο.

Ανούσιες παρεμβάσεις, σπασμωδικές, χωρίς κανένα σχεδιασμό, ενώ για την πλειοψηφία των Προσκλήσεων, αδυναμία να υποβληθούν προτάσεις χρηματοδότησης με αποτέλεσμα να χαθούν τελικά οι ευκαιρίες.

Η αξιωματική αντιπολίτευση όμως τι μπορούσε να κάνει ;

Αναδείξαμε μέσα από την υγιή κριτική και τις εποικοδομητικές προτάσεις μας έναν διαφορετικό δρόμο.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Ανάπτυξη του Δήμου μας, βασισμένο στην γνώση και στην καινοτομία.

Προσπάθειες όμως χωρίς αντίκρισμα, αφού αναδύθηκε για μια ακόμη φορά, το πρόβλημα της χαοτικής απόστασης των αντιλήψεων του κ. Σιωνίδη από την πραγματικότητα και από τις προκλήσεις της εποχής.

Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να συμβάλει στον προβληματισμό για την επόμενη ημέρα. Στον προβληματισμό για την μετάβαση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας σε ένα άλλο επίπεδο.

Η απουσία στρατηγικής, η ανυπαρξία διεκδίκησης, η πασιφανής αναξιοπιστία και η μανία για επικοινωνιακούς - και μόνον επικοινωνιακούς - χειρισμούς, κατέστησαν την Δημοτική Αρχή ανήμπορη να διεκδικήσει αποτελεσματικά χρηματοδοτήσεις για έργα και δράσεις πνοής.

Ο Δήμος έχει ανάγκη από μια δυνατή Δημοτική Αρχή που να κρίνει, να σχεδιάζει, να ελέγχει και να προτείνει. Δυστυχώς, ο κ Σιωνίδης ακολούθησε ως Δήμαρχος την ίδια συνταγή που ακολουθούσε την περίοδο 2014-2019 ως αντιπολίτευση.

Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει. Το ίδιο και οι προτεραιότητες της κοινωνίας. Η Παιονια αξίζει μια καλύτερη μοίρα

Κυρίες κ Κύριοι,

Είναι γνωστό σε όλους σας, ότι η χώρα μας διέρχεται μια άκρως δυσμενή οικονομική συγκυρία. Κάτω από τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες η απόλυτη επιτυχία της αναβάθμισης ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας καθίσταται σχεδόν ακατόρθωτη.

Τι πρέπει επομένως να κάνουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε ενεργά με τα δημοτικά πράγματα για να αντιμετωπίσουμε την παρούσα κρίση; Πρέπει, άραγε, να δεχτούμε μοιρολατρικά τη δυσβάσταχτη κατάσταση ή πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να την αλλάξουμε προς το καλύτερο, τουλάχιστον όσον αφορά τον τόπο μας;

Εμείς, πιστεύουμε το δεύτερο. Και μπορούμε να το κάνουμε. Φτάνει να έχουμε την πυξίδα που θα δείχνει καθαρά το στόχο μας και ακολούθως να τραβήξουμε γρήγορα, δυνατά και συντονισμένα όλοι μαζί κουπί. Οι δήμοι που αντιμετωπίζουν τις κρίσεις μεθοδικά και έξυπνα τις ξεπερνάνε ευκολότερα ή τουλάχιστον υφίστανται λιγότερο τις συνέπειές τους.

Η κρίση που βιώνουμε σήμερα δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι κοινωνική, είναι πολιτισμική, είναι ηθική. Ο ατομικισμός βασιλεύει.

Η διαφθορά έχει γενικευτεί. Οι θεσμοί απαξιώνονται. Ο αμοραλισμός κυριαρχεί παντού. Πρέπει ν’ αλλάξουν ή να βελτιωθούν πολλά πράγματα και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο.

Εμείς εδώ, στο δήμο Παιονιας, μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας, σε πολλούς και διάφορους τομείς δραστηριότητας.

Είμαστε βέβαιοι ότι, αν εργαστούμε σκληρά και εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες για χρηματοδότηση που παρέχει το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2017 και που τώρα ξεκινάει, μπορούμε, όχι μόνο να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία της ΝΕΑΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ. Του Δήμου μας, έτσι όπως τον ονειρεύονται όλοι οι κάτοικοί του αλλά και οι κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Φίλες και Φίλοι

Όλα όσα έχω αναφέρει αναδεικνύουν την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε. Οι δικές μας αποφάσεις στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τις αποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή μας και το μέλλον μας να τις παίρνουν άλλοι χωρίς εμάς.

Όχι γιατί θεωρούμε την κατάληψη της εξουσίας ως αυτοσκοπό. Αλλά επειδή αυτό επιβάλλει το δικό μας ηθικό καθήκον. Εξάλλου έχουμε αποδείξει πως παραμένουμε σταθεροί σε θέσεις αρχών στο παρελθόν και δεν παραμένουμε στις καρέκλες.

Γιατί όταν έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ της εξουσίας, της αναξιοπιστίας ακόμη και της αδράνειας, επιλέγουμε πάντα την αξιοπρέπεια, την ηθική και την ενεργή συμμετοχή.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας μια επιλογή.

Να συνεχίσουμε να αφήνουμε τις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον του Δήμου μας, σε άλλους, ή, να δώσουμε στη κοινωνία μία άλλη επιλογή. Να αλλάξουμε επιτέλους αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μας πληγώνουν. ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

Με αυτές τις σκέψεις, εξαγγέλλουμε σήμερα την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του δημοτικού μας συνδυασμού, ο οποίος θα λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το δήμο Παιονιας.

Ο τίτλος του συνδυασμού θα είναι: «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ».

Ο τίτλος αυτός επιλέχτηκε όχι μόνο επειδή παραπέμπει στο όραμα μας για έναν Ισχυρό Δήμο Παιονίας, όσο για να συμβολίσει τη δυνατότητα που έχει ο δημοτικός μας συνδυασμός για να προσφέρει προοπτική για το δήμο και βάσιμες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους δημότες.

Κυρίες και κύριοι,

Επιτρέψτε μας να απαριθμήσουμε τις θέσεις και τις γενικές αρχές τις οποίες θα τηρεί απαρέγκλιτα ο συνδυασμός μας «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ».

Α΄ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

- Θα κρατήσουμε υψηλό το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης με τις άλλες παρατάξεις.

- Θα έχουμε σεβασμό για τη γνώμη του άλλου.

- Θα βασιστούμε στον διάλογο και τη δημιουργική επικοινωνία.

Β΄ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

- Θέλουμε και επιζητούμε σταθερά τον διάλογο και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

- Κάθε κίνηση και παρέμβασή μας, στη διαχείριση όλων των θεμάτων, θα προσδιορίζεται με το στοιχείο της απόλυτης διαφάνειας.

- Οι πρωτοβουλίες μας και οι ενέργειές μας, για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου, θα έχουν χαρακτήρα ακηδεμόνευτο, πρωτοποριακό, δυναμικό και διεκδικητικό.

Γ΄ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

- Θεσμοθέτηση της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τους Δημότες, τις Κοινότητες και όλους τους Τοπικούς φορείς και παράγοντες που έχουν ιδέες, προτάσεις και απόψεις για τα κοινά και τις τοπικές εξελίξεις.

- Αξιοποίηση κάθε δυνατότητας ανάπτυξης που παρέχει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δ΄ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

- Η ενδυνάμωση, η ισόρροπη ανάπτυξη και η αυτοτέλεια του Δήμου μας.

- Η διαμόρφωση και ο εκσυγχρονισμός του Δήμου, βασισμένου στις σύγχρονες διοικητικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές ιδέες και αντιλήψεις.

- Η δημιουργία προϋποθέσεων ίδρυσης δημοτικών δράσεων αλλά και εκτέλεσης έργων υποδομής που θα προσφέρουν νέες θέσεις εργασίας και απασχόλησης στους Δημότες μας.

- Η αξιοποίηση των εθνικών αναπτυξιακών πόρων αλλά και των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Η μάχη μαζί με όλες τις κοινωνικές ομάδες για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας με κοινό στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όσον αφορά τα σχέδια και τα οράματα του δημοτικού μας συνδυασμού για την ανάπτυξη της περιοχής, η οποία είναι και ο βασικός του στόχος, ο συνδυασμός μας «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» θα παρουσιάσει σύντομα το αναλυτικό του πρόγραμμα, το οποίο θα είναι απολύτως εφικτό και πλήρως τεκμηριωμένο.

Για την ώρα, εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ανάπτυξη της περιοχής θα είναι απολύτως δίκαιη και αναλογικά ισόρροπη.

Κυρίες και κύριοι,

Το αποτέλεσμα των προηγούμενων Δημοτικών εκλογών μας απογοήτευσε όλους.

Προβήκαμε σε ένα διευρυμένο ενδοπαραταξιακό διάλογο, κάναμε την αυτοκριτική μας και διαπιστώσαμε τα λάθη μας.

Χάσαμε μια μάχη, όμως δεν χάσαμε τον πόλεμο.

Είναι πολλοί εκείνοι που βιάστηκαν να μας ξεγράψουν, να μας εξευτελίσουν και να μας μειώσουν.

Έτσι νόμιζαν. Νόμιζαν λάθος.

Πέρασε η ώρα της απογοήτευσης και της απελπισίας,

Πέρασε η ώρα της εσωστρέφειας,

Αυτή είναι η ώρα που τα μάτια της κοινωνίας είναι στραμμένα πάνω μας,

Αυτή είναι η ώρα που η εμπιστοσύνη σας θα μας οδηγήσει στην ΝΙΚΗ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές,

Αυτή είναι η ώρα της προοπτικής για μια ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ.

Μαζί θα διεκδικήσουμε τις Δημοτικές του ’23

Μαζί θα πολεμήσουμε για τις Δημοτικές του ’23

Και Μαζί θα κερδίσουμε τις Δημοτικές του ’23

Σήμερα Ξεκινάμε

Σας ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.