Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πρωτοβουλία για τον τόπο μας

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Στον νομό και κυρίως στον Δήμο Κιλκίς η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ανθρώπων δεν απουσιάζουν από την λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων για τον τόπο και οι ανάγκες τους πολλές φορές δεν φαίνεται να λαμβάνονται υπόψη.

Οι νέοι είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας, είναι η γερά δομημένη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί η επόμενη ημέρα του τόπου.Τι χρειάζεται όμως αυτό το πολύ σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας;

Η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη ή μάλλον είναι δύσκολη στην εφαρμογή της. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Πρωτοβουλία για τον τόπο μας.

Μήπως έχει έρθει η ώρα για την θεσμοθέτηση ενός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων στα πλαίσια αρκετών ελληνικών και ευρωπαϊκών πόλεων;

Η δημιουργία ενός "παράλληλου" συμβουλευτικού κατά κύριο λόγο οργάνου που θα λειτουργούσε επικουρικά στο εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο με προτάσεις που αφορούν την νέα γενιά.

Ένα όργανο απαλλαγμένο από μικροπολιτικές αγκυλώσεις και με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ζωής των νέων ανθρώπων και κατ'επέκταση όλων των δημοτών.

Η "μαγική" λέξη. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.