Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Στέφανος Παραστατίδης από την παρουσίαση του βιβλίου "Η σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο, ξανά;»

Απόλυτα δικαιωμένη ως προς την ανάδειξη της αναγκαιότητάς της στο σύγχρονο πολιτικό γίγνεσθαι θα πρέπει να «αισθάνεται» η σοσιαλδημοκρατία, μετά από την παρουσίαση του βιβλίου "Η σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο, ξανά;» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβρη.

Απόλυτα ικανοποιημένοι για τον απόηχο, αλλά και την πολιτική συζήτηση που άνοιξαν και οι πέντε συγγραφείς του βιβλίου, μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο δικός μας, ο Κιλκισιώτης πολιτευτής Στέφανος Παραστατίδης.

Το κλίμα στην εκδήλωση υπήρξε ζεστό και φιλικό και οι παρουσίες πολλές, σημαντικές και όλων των ηλικιών. Παρόντες ήταν επιφανείς προσωπικότητες, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Στέφανος Παραστατίδης, άνετος, άμεσος και επικοινωνιακός, όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει στις δημόσιες τοποθετήσεις του, αναφέρθηκε στο κοινωνικό κράτος εστιάζοντας στην υγεία, αλλά και στο μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας.



5 σχόλια:

  1. Τους μίλησε για την εποχή που είχε προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, το ΚΙΝΗΜΑ του Γιωργάκη; Και οταν οργάνωνε το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε και για το ΚΙΝΗΜΑ του Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α σε παρακαλώ αυτό το όνομα μόνο καλό έκανε στον τόπο.δε το άκουσες το ανέκδοτο που κυκλοφορεί;

      Διαγραφή
  3. Μίλησε και για την εποχή που συντόνιζε το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.