Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μία εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς παραμένει και φέτος στο πλευρό των μαθητών, των μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των γονιών. Καθημερινά, το στελεχιακό δυναμικό των αρμόδιων υπηρεσιών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία, καθώς και για το σημαντικό θέμα της μεταφοράς των μαθητών στις σχολικές μονάδες.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα εξακολουθήσουμε να έχουμε στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς προκειμένου -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας -να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων των μαθητών και των εκπαιδευτικών». -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.