Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 11/9/2022, 4:03μ.μ.

Εξιχνίαση ληστείας
Συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, εισήλθαν σε κατάστημα όπου με την απειλή μαχαιριού σε βάρος του ιδιοκτήτη, απαίτησαν τις εισπράξεις του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάποιο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφαιρώντας από το κατάστημα προϊόντα. Στην κατοχή του ενός ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίπολης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 7 ανήλικους αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, που παραχώρησε το παραπάνω όχημα για την μεταφορά των αλλοδαπών, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.


Μέτρα για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση

Στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο συνολικά 10 άτομα

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς ειδικού συνεργείου ελέγχων του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνολικά δέκα (10) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα στο κέντρο της πόλης, στερεοφωνικά συγκροτήματα με ενισχυτές, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Σύλληψη 17χρονης που ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Απογευματινές ώρες χθες (10-09-2022), στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής εντόπισαν Ι.Χ.Ε. στο οποίο έγινε σήμα προκειμένου να ελεγχθεί, πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα στην έξοδο Ωραιοκάστρου να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη η 17χρονη ημεδαπή συνοδηγός, καθώς και τρεις (3) παράτυποι μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.