Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη προπονήσεων για το τμήμα βόλλεϊ στον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ" ενημερώνει όλα τα μέλη του συλλόγου, τους αθλητές, τους γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, πως η Ακαδημία Πετοσφαίρισης και τα Αγωνιστικά Τμήματα του συλλόγου, έπειτα από τις θερινές διακοπές τους, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. 

Ήδη το μπλε και κίτρινο των προπονητικών και αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας αποτελούν χρώματα ευρέως γνωστά. Φιλοδοξούμε αυτά τα χρώματα να πρεσβεύουν επάξια την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα και ελπίζουμε πως και τη νέα χρονιά θα χαρούμε νέες και περισσότερες επιτυχίες. Αν αναλογιστούμε μάλιστα τις επιδόσεις των αθλητών μας κατά τη χρονιά που πέρασε, παρ' όλες τις δυσκολίες που βιώσαμε, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη νέα χρονιά.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Ελισσάβετ Αλμπάνη, έφορο του τμήματος, στο τηλέφωνο 6974755672, όπως και με τον κύριο Αλέξανδρο Παυλίδη, στο τηλέφωνο 6947325628.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.