Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Δράση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, ενάντια στην ακρίβεια και στην ενεργειακή κρίση

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Με περιοδεία κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ξεκίνησε τη δράση της η νεοεκλεγμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ο Γραμματέας Λάζαρος Παζαρτζικλής, ο αναπληρωτής Γραμματέας Στάθης Αβραμίδης και τα μέλη Χριστίνα Χαραλαμπίδου και Μαίρη Τζεβελέκη, καθώς επίσης και ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς Κώστας Σαββίδης και το μέλος Δημήτρης Τεκελίδης, επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά του Παλιού Αγιονερίου Κιλκίς.

Εκεί συνομίλησαν με τους επαγγελματίες και τους πολίτες, αφουγκράστηκαν το κλίμα της αγοράς, παρέθεσαν τις προτάσεις του Κινήματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης και διένειμαν ενημερωτικό, έντυπο υλικό.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η συνάντηση με ντόπια ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η δέσμευση ότι η παλαιότερη και η νέα γενιά του Κινήματος θα πορευτούν από κοινού για τη δημιουργία μιας δίκαιης κοινωνίας, μιας κοινωνίας εγγυήτριας της ισότητας και της ευημερίας όλων.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν και άλλες επισκέψεις σε οικισμούς του Κιλκίς.




6 σχόλια:

  1. Ας κανουμε τον σταυρο μας που σ αυτες τις δυσκολιες(ακριβεια,ενεργεια,covid,εθνικα),δεν εχουμε εσας ή το περιφερομενο θιασο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την κάλπη του Πολυκάστρου θα μας πει τίποτα ο Παζαρτσικλης; η νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ… ακόμα πληρώνουμε τα χρέη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δε τα μαθες.Αυτοι δεν ευθυνονται για τιποτα,μονο οι αλλοι.Νομιζουν οτι πεταγοντας το μπαλακι στους αλλους θα ξεχαστουν ποτε τα αισχη τους.

      Διαγραφή
  3. “ενάντια στην ακρίβεια και στην ενεργειακή κρίση” και γελάνε τα παιδιά… ήρθανε για τη βόλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να τα πείτε μεταξύ σας μαζευτήκατε γιατί δυο νοματαίους βλέπω εγώ (από πολίτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέφανε, δυο ψηφίζουν, τέσσερις Φάκελοι στην κάλπη… ξέρεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.