Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 19/7/2022, 7:08 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή, συνολικά 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 150 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (18 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ανήλικος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 9 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 2ης Ιουλίου 2022 οδηγώντας όχημα στο οποίο επέβαινε συνεργός του, προσέγγισαν ημεδαπή και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού η συνεργός του της αφαίρεσε ένα κόσμημα λαιμού και στη συνέχεια διέφυγαν με το παραπάνω όχημα.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2022, συνεργός της επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή και με το πρόσχημα καταβολής επιδότησης απέσπασε τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς συγγενικού της προσώπου και στη συνέχεια μετέφερε το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.350 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της.

Συλλήψεις ατόμων για έκθεση ανηλίκων

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 17-07-2022 27χρονο ημεδαπό, διότι ως υπάλληλος καταστήματος ψιλικών προέβη στην πώληση μίας φιάλης οινοπνευματώδους ποτού σε νεαρό ημεδαπό, ο οποίος κατανάλωσε μέρος του περιεχομένου με αποτέλεσμα να απολέσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί από τους οικείους του σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς συνέλαβαν 36χρονη αλλοδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφήσει ανεπιτήρητα, εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της, τα δύο (2) ανήλικα τέκνα της προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην οικία τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.


Εξιχνιάστηκε περίπτωση ένοπλης ληστείας που έλαβε χώρα το 2017

Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ατόμου που ενεπλάκη σε περίπτωση ένοπλης ληστείας.

Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, τον Ιούλιο του 2017, πλησίον κόμβου Σίνδου στην έξοδο για Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, ο 38χρονος μαζί με έτερους δράστες, επιβαίνοντες σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή της Χαλάστρας, προσέκρουσαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό 56χρονο ημεδαπό με σκοπό να το ακινητοποιήσουν.

Εν συνεχεία, αποβιβάστηκαν από τα οχήματά τους και με την απειλή όπλων αφού έσπασαν υαλοπίνακα του οχήματος αφαίρεσαν το τσαντάκι του 56χρονου το οποίο περιείχε 3.000 ευρώ και προσωπικά του έγγραφά.

Οι ανωτέρω εγκατέλειψαν στο σημείο το ένα αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.