Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 23/6/2022, 8:25 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ημεδαπή για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η προαναφερόμενη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:4 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 226,8 γραμμαρίων,
ποσότητα κάνναβης, βάρους 175,3 γραμμαρίων και
το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για ηθική αυτουργία σε ληστεία.

Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου και Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 140 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 1.210 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις ατόμων έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πρόκειται για 4 ημεδαπούς ηλικίας 23, 28, 53 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (22-06-2022) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 51χρονο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης την οποία προμηθεύτηκε λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους 3 δράστες, όποτε και συνελήφθησαν άπαντες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μικροδέματα κοκαΐνης και ηρωίνης,
Κονιορτοποιητής με υπολείμματα κάνναβης,
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
Χρηματικό ποσό προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών και
3 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 37, 25 και 30 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.