Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Από το Σάββατο η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για τους αγώνες «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Ανακοίνωση Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και η διοργανωτική επιτροπή ενημερώνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή, ότι μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους, το Σάββατο 25/6 ώρες 18:00-21:00 από την πλατεία Λατσιών (απέναντι από το Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα λειτουργεί γραμματεία προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων. 

Για τους φίλους εκτός Κιλκίς, η παραλαβή μπορεί να γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 7:30π.μ. μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση. Την παραμονή της διοργάνωσης θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εγγραφών ενώ την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές εγγραφές εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα. 


Για να εξυπηρετηθεί το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων συνίσταται η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής το Σάββατο 25/6/22. Σας περιμένουμε με χαρά μικρούς και μεγάλους να σας δούμε στην εκκίνηση. Θα κληρωθούν επιπλέον δώρα και όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες των 10 και 5 χλμ. Θα παραλάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.