Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

1οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου Παλιού Αγιονερίου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 
ΠαλιούΑγιονερίου

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι 1οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου Παλαιού Αγιονερίου, τους οποίους διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Παλιού Αγιονερίου μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Στους αγώνες θα συμμετέχουν μαθητές του Σχολείου μας, καθώς και παιδιά από τα σχολεία των γύρω χωριών, αλλά και δρομείς από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς.

Σκοπός της διοργάνωσης των αγώνων είναι να αναδειχθεί στην πράξη η αξία του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων να εκφραστεί η ανάγκη και η επιθυμία των μαθητών για έναν κόσμο πιο όμορφο και ειρηνικό. Γι’ αυτό και σύνθημα των φετινών αγώνων είναι: «Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη». Επίσης, με τον αγώνα των εφήβων και ενηλίκων να προβληθεί το πρότυπο του αθλητή – δρομέα και να παραδειγματιστούν τα παιδιά μικρότερων ηλικιών.

Με βάση τον προγραμματισμό, πρόκειται να διεξαχθούν:

6:20 μ.μ.: Αγώνας 450 μ., για μαθητές Νηπιαγωγείου.
6:40 μ.μ.: Αγώνας 650 μ., για μαθητές Α' και Β' τάξης.
7:00 μ.μ.: Αγώνας 950 μ., για μαθητές Γ' και Δ' τάξης.
7:20 μ.μ.: Αγώνας 1.150 μ. για μαθητές Ε' και Στ' τάξης.
7:50 μ.μ.: Αγώνας 3.000 μ. για παιδιά άνω των 13ων ετών και ενήλικες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.