Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 13/6/2022, 10:50 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (11 Ιουνίου 2022) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών καθώς και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών «ΡΟΞΙ», αλλοδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλά και σε χώρο δίπλα σε αυτή, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:ποσότητα ηρωίνης βάρους 200,6 γραμμαρίων,
ποσότητα κοκαΐνης 3,33 γραμμαρίων και
το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για τα αδικήματα της εκβίασης και για παράνομη κατακράτηση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν προχθές (11 Ιουνίου 2022) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί άνδρες καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν διαμέρισμα από όπου αφαίρεσαν μια τηλεόραση, διάφορα άλλα αντικείμενα και χρηματικό ποσό. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον παθόντα. 

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 32 ναρκωτικά δισκία. Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα γειτονικό διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Αυτόφωρες συλλήψεις (21) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί καθημερινά ελέγχους για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εικοσι ένα (21) ατόμων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:(1) άτομο για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και φορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης και αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που επιχείρησε να τον δεσμεύσει. Επιπλέον, προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα.(8) άτομα για περιπτώσεις κλοπής

(3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών , μεταξύ αυτών και 26χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (4,7) γραμμαρίων. Επιπλέον όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα ο 26χρονος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ημεδαπή στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο καθώς και την αστυνομική της ταυτότητα.

(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα ανάμεσά τους και 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και Προσωρινής Κράτησης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς και (4) αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (11) μηνών για το αδίκημα της κλοπής

(6) άτομα , προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.