Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 19/6/2022, 11:03μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (18 Ιουνίου 2022) το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης καθώς και 1 τρίφτης κάνναβης. Επίσης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, μητέρες των ανωτέρω ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2022) το απόγευμα, στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν τυχερά παίγνια και μετέτρεπε τις οθόνες τους μέσω κεντρικού υπολογιστή, παρεμποδίζοντας τον έλεγχο. Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με τις περιφερειακές του συσκευές.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε κατάστημα, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού και 36χρονου ημεδαπού, που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (18-06-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Κερδυλλίων), εντόπισαν να κινούνται δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με οδηγούς τους συλληφθέντες, ένα εκ των οποίων είχε το ρόλο του προπομπού προκειμένου να ενημερώνει τους επιβαίνοντες στο δεύτερο για πιθανά σημεία ελέγχου από τις αστυνομικές αρχές.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του ενός οχήματος τέσσερις (4) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι δύο (2) οδηγοί δε διέθεταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μέτρα για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες (18-06-2022), συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα, στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατά περίπτωση, συνδεδεμένους με ενισχυτές και ηχεία, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.