Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ανθρακίδης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων με μπροστάρη την νέα γενιά

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Δικηγόρος - Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς

Η χθεσινή μεγαλειώδης κινητοποίηση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο αυτό που βλέπαμε να συμβαίνει εδώ και καιρό.

Η σημαντικότατη αύξηση των ψηφισάντων μελών και φίλων κινήθηκε σε ποσοστά εντυπωσιακά για τα δεδομένα όχι μόνο του Κιλκίς αλλά και της χώρας. Ο νομός Κιλκίς παρουσίασε την μεγαλύτερη αύξηση μελών και φίλων στις εσωκομματικές του διαδικασίες σε όλη την επικράτεια, αυξάνοντας τους συμμετέχοντες από 2.523 που είχαν ψηφίσει στις εκλογές για Πρόεδρο, σε 3.195 που ψήφισαν χθες. Μία αύξηση 26.5%!

Η πολιτική αλλαγή που εκτυλίσσεται στο νομό μας αλλά και πανελλαδικά, εκφράστηκε με την χθεσινή άψογη εσωκομματική διαδικασία και την μαζικότητα που αυτή έλαβε.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων με μπροστάρη την νέα γενιά.

Ανέλαβα γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς το 2018 με απόφαση της αείμνηστης Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, προκειμένου μαζί με τα άλλα μέλη της Ν.Ε. να οδηγήσουμε το κίνημα μας στην νέα εποχή.

Σε χρόνια δύσκολα με υποστελεχωμένη την νομαρχιακή επιτροπή και με ανενεργές τις οργανώσεις, καθότι οι υπόλοιποι σχηματισμοί που συμμετείχαν στο Κίνημα Αλλαγής αποχώρησαν, με μηδενική χρηματοδότηση, χωρίς γραφείο ως έδρα του κόμματος στο Κιλκίς, πολέμησα με όλες μου τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση του χώρου.

Επιστέγασμα των προσπαθειών αυτών ήταν η κατακόρυφη αύξηση της εκλογικής μας δύναμης και η συνεπακόλουθη εκλογή βουλευτή ΠΑΣΟΚ μετά από χρόνια στο νομό μας αλλά και η χθεσινή συγκλονιστική συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής των νέων κομματικών οργάνων, τριών και πλέον χιλιάδων μελών και φίλων μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στην χθεσινή πανηγυρική διαδικασία και να δηλώσω για μία ακόμη φορά, πως παραμένω ένας απλός στρατιώτης, πάντοτε όμως στρατευμένος στην συλλογική προσπάθεια για την ενδυνάμωση του χώρου μας αλλά και την επικράτηση των ιδεών μας.

Εύχομαι από καρδιάς στα μέλη των νέων δημοτικών οργανώσεων και της νομαρχιακής επιτροπής, καλή δύναμη στα καθήκοντα τους.

1 σχόλιο:

  1. Γαμπριάτικη φωτογραφία ,το σταυρουδάκι κάτω ΔΕΞΙΑ στο γραφείο ,ύφος Καρδιναλίου, δεν έβαλε υποψηφιότητα για να μετρήσουμε το μπόι του, ένας Ανθρακίδης δηλώνει απλός στρατιώτης ,πολύ σπάνια αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.