Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Τους ευχαριστώ όλους

Υπογράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Δικηγόρος

Η εκτίμηση, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μού έδειξαν συμπολίτες μου από το Κιλκίς και την Παιονία, για την εκλογή μου ως μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με συγκινεί και με γεμίζει δύναμη.
Τους ευχαριστώ όλους.

Θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν για τη διατήρηση και την εμπέδωση του ενωτικού κλίματος, με γνώμονα το κοινό ιδεολογικό μας υπόβαθρο και στόχο την οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συναδέλφους δικηγόρους και προέδρους εφορευτικής όλων των εκλογικών τμημάτων για την ανιδιοτελή προσφορά τους στη δύσκολη αυτή εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.