Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Σ. Παραστατίδης: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ"


Του Στέφανου Παραστατίδη
Γραμματέα Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ

Η υψηλή πολιτική συμμετοχή στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την ελπίδα και προδιαγράφει την προοπτική για τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ αποκαθίσταται στη συνείδηση του κόσμου ως το κόμμα που άφησε ένα σημαντικό θετικό πολιτικό αποτύπωμα στη μεταπολίτευση αλλά και ως το κίνημα που μπορεί να υπηρετήσει με σχέδιο και με αίσθημα ευθύνης τη χώρα.

Ιδιαίτερα στο Κιλκίς, το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ. Το 2019 είχε τη μεγαλύτερη -συγκριτικά- άνοδο από κάθε άλλο νομό της χώρας (60%), ενώ στις διαδικασίες της Κυριακής ήταν ο μοναδικός νομός που ξεπέρασε κατά πολύ τη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών (27%). Το σπουδαιότερο όλων ήταν η μεγάλη ανανέωση στις υποψηφιότητες και η μαζική συμμετοχή νέων στις διαδικασίες, ενώ πολύ ισχυρή είναι και η παρουσία των γυναικών -αναγκαία για την πρόοδο του τόπου μας.

Θέλω να δώσω ειλικρινή συγχαρητήρια στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών για τη συμμετοχή τους σε μία επίπονη διαδικασία. Ειδική μνεία αξίζει στον απελθόντα γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θέμη Ανθρακίδη και για τη σημαντική θεσμική προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ και για το ζήλο που επέδειξε ως προς την τήρηση των διαδικασιών. Βεβαίως, τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, καθώς έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλή δύναμη στους νεοεκλεγμένους. Προχωράμε, περισσότερο δυναμικοί και περισσότερο ενωμένοι από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.