Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (2/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Κατάκτηση του Road Salonica Cup από τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά ο Αλέξανδρος Κιλκίς εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας, στο μεγάλο τουρνουά Road Salonica Cup το οποίο έλαβε χώρα από τις 26-28 Απριλίου σε έξι Αθλητικά Κέντρα της Θεσσαλονίκης. Μια διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος περισσότερες από 30 ακαδημίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους αγώνες να λαμβάνουν ώρα σε έξι αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, με τις συμμετοχές ποδοσφαιριστών από Κ9 ως Κ16 να ανέρχονται σε 1600.

Η Κ9 «Μαρσέιγ» ήταν εντυπωσιακή σε όλη την διάρκεια του τουρνουά, πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα και κατέκτησε την πρωτιά, κερδίζοντας κατά σειρά στον όμιλό της τον West Soccer Academy, του Πρωτέα Ευόσμου, και του ΠΑΟΚ.

Στον τελικό αναμετρήθηκε με τον Σβορώνο και επιβλήθηκε με 5-1, γνωρίζοντας την αποθέωση. Η Κ13 «Μάντσεστερ» έκανε και αυτή το απόλυτο στον όμιλό της απέναντι σε Μακεδονικό, Μπέμπηδες και Σβορώνο, γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό από τον Ηρακλή Λάρισας και με νίκη στα πέναλτι επί της Αγίας Παρασκευής Βόλου έφτασε στην τρίτη θέση της διοργάνωσης. Η Κ10 «Παρί» επικράτησε της Ακαντέμικα, ηττήθηκε από Π.Ο. Μαλακοπής, και Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, και επικράτησε δύο φορές του Μακεδονικού, για να φτάσει εν τέλει στην έβδομη θέση της κατηγορίας της.

Το μεσημέρι της Τρίτης στο κεντρικό γήπεδο του Μακεδονικού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης. Η «Μαρσέι» έλαβε την κούπα του πρωταθλητή και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με την «Μάντσεστερ» να παραλαμβάνει το κύπελλο της τρίτης θέσης στην Κ13 από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη.

Η Κ10 «Παρί» έφτασε στην έβδομη θέση με τα παιδιά του Δημήτρη Μούρου να παραλαμβάνουν και αυτά τα μετάλλιά τους.

Συμμετοχή στο Τουρνουά της Γουμένισσας

Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο, ωραίο γήπεδο και ευκαιρία για αγώνες για την «Φιορεντίνα» και την «Τσέλσι» στο Τουρνουά της Γουμένισσας το Σάββατο. Οι προπονητές Κωνσταντίνος Σωτηριάδης και Βασίλης Ορμανίδης έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των παικτών τους, οι οποίοι έπαιξαν συνολικά τέσσερις αγώνες.

Η Κ8 «Φιορεντίνα» στην Κατηγορία Κ8 «κοντραρίστηκε» με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, την Α.Ε. Πολυκάστρου, την Ακαδημία Μάτζι και η «Τσέλσι» στην Κατηγορία Κ12 αντιμετώπισε τον Αλμωπό Αριδαίας, την Αθλητική Ακαδημία Γιανντσών, το Πάικο Γουμένισσας και τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Με το τέλος των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και το καθιερωμένο βραβείο σε κάθε ομάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.