Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ξεκινά σύντομα παραγωγή με «Ρώσσικο μαύρο χαβιάρι» στη λίμνη Δοϊράνη


- Αμερικανοί επενδυτές τη μετατρέπουν σε κέντρο ιχθυοκαλλιέργειας οξύρρυγχου.
Θα ονομάζεται «Αυτοτάραχο του Πόντου».
Ταυτόχρονα σχεδιάζεται το μεγαλύτερο κωπηλατικό κέντρο της Ευρώπης αλλά και spa
Θύελλα αντιδράσεων στο Μεσολλόγι - «Οι Κιλκισιώτες μας πήραν την μπουκιά από το στόμα»
Αυστηρή δήλωση του ΚΚΕ: «To χαβιάρι ήταν, είναι και θα είναι Ρώσσικο. Δεν θα περάσει ο ιμπεριαλισμός»
Ο δήμαρχος Κιλκίς δήλωσε άγνοια: « Εγώ δε γνωρίζω τίποτα αλλά σίγουρα για όλα φταίει η Γνώμη…»
Κείμενο: Βλαντιμίρ Μπάϊντεν
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει ένα τρομακτικό ντόμινο εξελίξεων που επηρεάζουν πλέον όλους μας! Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες της Γνώμης Κιλκίς Αμερικανοί επενδυτές που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες, ήδη κατέθεσαν τις προτάσεις τους αλλά οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος μιλά για «χρυσή ευκαιρία»! Πιο συγκεκριμένα θα ανακοινωθούν τα παρακάτω και αφορούν αποκλειστικά τη Δοϊράνη.

Αιτία η απομόνωση της Ρωσίας

Η οικονομική απομόνωση της Ρωσίας αλλά και το εμπάργκο της Δύσης, έφεραν ταυτόχρονα και προβλήματα όπως οι ελλείψεις σε αυθεντικό και πανάκριβο «Ρώσσικο μαύρο χαβιάρι»! Οι πάμπλουτοι όλου του κόσμου δυσανασχετούν. Πως θα απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους; Με Κινεζικές απομιμήσεις μπρι;

Χίλιες νέες θέσεις εργασίας αλλά και 500 τόνοι από μαύρο χαβιάρι ετησίως

Μετά από μυστικές έρευνες διαπιστώθηκε πως το κατάλληλο περιβάλλον για την αναπαραγωγή του οξύρρυγχου το έχει μόνο η Δοϊράνη! Η αμερικανική κοινοπραξία υπόσχεται να αλλάξει πλήρως η εικόνα της απαξιωμένης αυτής λίμνης από τους Κιλκισιώτες προύχοντες. Τι αξιοποίησαν φυσικά για να το κάνουν και εδώ;

Η πρόταση μιλά για επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων, τεχνολογικές υποδομές, χίλιες νέες θέσεις εργασίας αλλά και πολλά κέρδη για όλους! Η παραγωγή των ψαριών θα γίνει με τη μέθοδο της ιχθυοκαλλιέργειας, ενώ προβλέπεται να καλυφθεί το 70% των παγκόσμιων αναγκών.

Το μεγαλύτερο κωπηλατικό κέντρο της Ευρώπης αλλά και spa

Η «χιλιοταλαιπωρημένη» λίμνη Δοϊράνη θα αλλάξει πλήρως εικόνα! Στα σχέδια των Αμερικανών επενδυτών επίσης είναι:

Από όλα τα Βαλκάνια αλλά και την Ευρώπη, θα έρχονται για προετοιμασία, προπονήσεις, χαλάρωση σε ένα περιβάλλον με εξαιρετικό κλίμα όλο το χρόνο, στο πιο σύγχρονο κωπηλατικό κέντρο.

Επιπλέον στα σχέδια των αμερικανών είναι δημιουργία πεντάστερων ξενοδοχείων-resorts, μαρίνας για σκάφη αναψυχής-κρουαζιέρας, θαλάσσιων ποδηλάτων αλλά και ψαρέματος για μερακλήδες ψαράδες –τουρίστες. Θα φτιαχτεί πρότυπο spa, θα χτιστούν εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, ποδηλατικές και περιπατητικές διαδρομές δίπλα στη λίμνη αλλά και ένα ξενοδοχείο τύπου μπανγκαλόουζ για πιο εναλλακτικούς.

Επιπλέον έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τοι ΟΣΕ ώστε να κατασκευαστεί σιδηροδρομική γραμμή και να γίνει διαδρομή πέριξ της λίμνης με τουριστικό βαγόνι-καφετέρια!

Υπάρχουν όμως και αντιδράσεις. Το ΚΚΕ έβγαλε λιτή ανακοίνωση δια μέσω του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα ο οποίος δήλωσε λακωνικά: “ Μα που βρισκόμαστε. Στο μεσαίωνα; Αλλά αυτοί είστε…»

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.