Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Γ. Γεωργαντά με τη συντονιστική επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς πραγματοποίησε συνάντηση, πριν από λίγο, στην Αξιούπολη, με τη συντονιστική επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη.

Mετά το πέρας της συνάντησης, ο Υφυπουργός δήλωσε: "Οι αγρότες, μου παρουσίασαν τη δύσκολη συγκυρία για την αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα, λόγω της μεγάλης αύξησης του κόστους παραγωγής.

Τους ενημέρωσα για τις τελευταίες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και τους διαβεβαίωσα ότι η παρακολούθηση του θέματος από τα αρμόδια υπουργεία είναι διαρκής. Θα συνεχίσουν να γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης, προκειμένου να υποστηρίζεται ο κρίσιμος για τη χώρα πρωτογενής τομέας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της χθεσινής συνέλευσης του Συλλόγου στον Εύρωπο, ενώ συμφωνήσαμε να την επαναλάβουμε σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.