Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

(Video) Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εθελοντική Αιμοδοσία Ερυθρού Σταυρού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς και υπό την αιγίδα της ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Η εθελοντική αιμοδοσία διεξήχθη στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς "Πόντος" από κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και μέσα σε κλίμα εορταστικό και χαράς, οι ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ εθελοντές αιμοδότες του ΕΕΣ Κιλκίς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο τους, το αίμα τους .

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κκ Βαρθολομαίου ο οποίος αφού συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους και ευλόγησε την ημέρα προσφοράς, σήμανε τη σπουδαιότητα της σχέσης μεταξύ αιμοδοσίας και εκκλησίας, αφού ο πρώτος Αιμοδότης είναι ο Ζωοδότης Ιησούς Χριστός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας ΓΝ Κιλκίς που επί σειρά ετών εκπληρώνουν κάθε επιθυμία μας για συνεργασία, τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Τσάμη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για την παραχώρηση αίθουσας και εύχεται από καρδιάς σε όλους τους πολύτιμους και σπουδαίους εθελοντές αιμοδότες, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.