Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα;


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Με λιγότερο από ένα μήνα να απέχει από τις κρίσιμες εκλογές τρεις εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι διεκδικητές της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ( Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου). Μία υποψηφιότητα όμως κάνει την διαφορά, αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης , ένας νέος πολιτικός αλλά με συσσωρευμένη εμπειρία. Διατελώντας γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τα πέτρινα χρόνια της συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ του 2012-2015, αλλά και μία σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Χωρίς να έχει φύγει από το κόμμα για ούτε μία ημέρα παραμένοντας σταθερά και υπερασπίζοντας την παράταξη από οποιοδήποτε μετερίζι δικαιούται να πιστεύει την εκλογή του. Ξέρει πως να δίνει μάχες και πως να τις κερδίζει.

Δεν είναι όμως μόνο η εμπειρία, είναι και ο τρόπος που πολιτεύεται. Χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, χωρίς χυδαίες και αήθεις επιθέσεις κατά των αντιπάλων του, αλλά με καθαρό, σοβαρό και μετρημένο πολιτικό λόγο.

Η χώρα έχει ανάγκη από μία σοβαρή αντιπολίτευση μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια. Με επίκεντρο τον ΠΟΛΙΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.