Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Πλήρως ανακαινισμένη η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Η λειτουργικότητα συναγωνίζεται την αισθητική στην πλήρως ανανεωμένη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Η αίθουσα πραγματοποίησης των Δημοτικών Συνεδριάσεων απέκτησε σύγχρονη όψη χάρη στην εργονομική διάταξη με την οποία εξοικονομείται ωφέλιμος χώρος και στη νέα επίπλωσή της με μασίφ ξύλο δρυός που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Στο χώρο συνεδριάσεων προστέθηκαν ξεχωριστές εξέδρες για τη θέση του Δημάρχου, του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, πλαϊνές εξέδρες για τους δημοτικούς συμβούλους στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά ενώ παράλληλα διατέθηκαν θέσεις για τα πολιτικά όργανα, που έχουν την ευθύνη καταγραφής των απόψεων και αποφάσεων που λαμβάνει το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Στο κέντρο της αίθουσας αναπτύσσονται έδρανα για τους δημοτικούς συμβούλους με ξύλινο διαχωριστικό από τις θέσεις του κοινού. Για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων έχει επίσης προβλεφθεί έδρα δημοσιογραφικού θεωρείου. Με τη νέα αναδιάταξη του χώρου καλύπτονται τριάντα οκτώ σταθερές θέσεις, στο κέντρο και στις πλάγιες θέσεις. Στον κεντρικό τοίχο αποτυπώνεται ο διοικητικός χάρτης και το λογοτυπικό γνώρισμα του Δήμου Κιλκίς ενώ με ξύλινη επένδυση έχει ‘’ντυθεί’’ ο τοίχος για τις ανακοινώσεις και οι κολώνες που στηρίζουν την αίθουσα.

Την καλαίσθητη εικόνα του χώρου των Δημοτικών Συνεδριάσεων συμπληρώνουν ανθοστήλες καθώς και η ενίσχυση με φωτιστικά σώματα και μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Ο ανακαινισμένος χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στην πρώτη μικτή τακτική της συνεδρίαση. Θα προηγηθεί στις 17:30 αγιασμός.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.