Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwon do w.t.f. της Χαλκίδας


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς 
Στις 27-28-29 και 30-31/10/2021 ημέρες από Τετάρτη έως και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της ΕΛΟΤ για τις ηλικίες Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων στην πόλη της Χαλκίδας στο αθλητικό κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».

Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη γιατί μέσα από αυτούς τους αγώνες οι διακριθέντες μοριοδοτούνταν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και κέρδιζαν μια θέση στην Εθνική Ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο κάθε αθλητής να πρέπει να αγωνιστεί από τρεις έως πέντε φορές για να κατακτήσει θέση στο βάθρο.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος" Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.

1. Νικολαΐδης Γιώργος Εφήβων κατηγορία κιλών +78 
2. Τσαρτσάλη Χρυσή Νεανίδων κατηγορία κιλών -59
3. Σαμαράς Ελευθέριος Παίδων κατηγορίας κιλών +65 

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις ανάλογού του επιπέδου και της εμπειρίας τους πραγματοποιώντας νίκες που όμως δεν τους οδήγησαν μετέπειτα στο βάθρο και τα μετάλλια της κατηγορίας τους.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια και συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας το Κιλκίς επάξια.

Κλείνοντας ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια, με υγεία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.