Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

KLEEMANN: Εθελοντική δενδροφύτευση στο Κρυονέρι Αττικής

Δελτίο τύπου KLEEMANN
Μια ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας και μέριμνας για το περιβάλλον έγινε πράξη στις 30 Οκτωβρίου στο Κρυονέρι Αττικής. Πρωταγωνιστές, οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας ΚLEEMANN στην Αθήνα, που συμμετείχαν σε δενδροφύτευση σε μια μεγάλη έκταση του Δήμου Διονύσου, που επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές φωτιές.

Η KLEEMANN σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου σχεδίασε και υλοποίησε τη δράση και προχώρησε στη δωρεά, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δαπάνη της δενδροφύτευσης.

Η κυρία Μαρία Συμπιλίδου, Corporate Social Responsibility & Communications Manager της ΚLEEMANN, ανέφερε σχετικά:

«Στην KLEEMANN, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας και δράσης. Παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευαισθητοποίηση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού μας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας. Σήμερα βάλαμε όλοι μαζί ένα χεράκι για να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση του οικοσυστήματος σε μια περιοχή της Ελλάδας, που το έχει πραγματικά ανάγκη, για να αποκτήσει ξανά ζωή, να πρασινίσει και πάλι, να αναγεννηθεί.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.