Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Διάκριση αθλητή του "Καραγιάννη" Ευρωπού στο Βαλκανικό πρωτάθλημα


Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Την Πέμπτη 28/10/21 διεξήχθη η πρώτη μέρα τού Βαλκανικού πρωταθλήματος με την ηλικιακή κατηγορία των παίδων. 
Ο αθλητής του συλλόγου μας Τσακνάκης Κωνσταντίνος συμμετείχε με την Εθνική ομάδα Παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης στα 92 κιλά κατακτώντας την τρίτη θέση.

Ο Κωνσταντίνος θα αγωνιστεί και την Κυριακή 31/10/21 εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα.

Και οι δύο διοργανώσεις γίνονται στην πόλη της Ξάνθης από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Στο Βαλκανικό συμμετέχουν Παίδες, Παμπαίδες, κορασίδες, πανκορασιδες και στο Μεσογειακό συμμετέχουν Παίδες, Έφηβοι, κορασίδες και νεανίδες στην ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και γυναικεία πάλη.

Τό Δ.Σ. τού συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή μας Τσακνάκη Κωνσταντίνο και τού εύχεται καλή επιτυχία και στους Μεσογειακούς αγώνες.

Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί το νέο προπονητή τού συλλόγου κ. Κυριακίδη Παύλο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για αυτή την επιτυχία.

Να τονίσουμε ότι ο Κυριακίδης ήταν αθλητής του συλλόγου μας, με καταγωγή από την Ευρωπό με αξιόλογες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος και είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στην πάλη.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.