Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Οι Νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας


Με απόφαση του Δημάρχου
 Κώστα Σιωνίδη ορίζονται νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Παιονίας. Οι νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 31-10-2022 είναι οι κάτωθι:

1) ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αρμοδιότητες:

-Όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων, Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης).

-Όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών)

-Όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου, Τμήμα Δαπανών, Ενταλμάτων και Μισθοδοσίας, Τμήμα Προμηθειών και Αποθήκης, Τμήμα Εσόδων και Αξιοποίησης Περιουσίας, Τμήμα Ταμείου).

-Όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

-Όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Διαφάνειας και Εσωτερικού Ελέγχου.

2) ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης με αρμοδιότητες:

-Όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Τοπογραφίας, Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και σηματοδότησης, Τμήμα συντηρήσεως τεχνικών έργων, Τμήμα οδικών έργων και έργων υποδομής, Τμήμα κτηριακών έργων και αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων, Τμήμα Γραμματείας)

-Όλα τα θέματα Αυτοτελούς Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης (Τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών, Τμήμα ελέγχου κατασκευών, Τμήμα έκδοσης οικοδομικών αδειών)

-Όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Αρμοδιότητες γραφείου αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, αρμοδιότητες προστασίας καταναλωτή, αρμοδιότητες χορήγησης αδειών εμπορικών και γενικών δραστηριοτήτων, αρμοδιότητες σε θέματα απασχόλησης) πλην των θεμάτων εμπορίου της ΔΕ Γουμένισσας και όλων όσων αφορούν στις λαϊκές αγορές.

3) ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού με αρμοδιότητες:

-Όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού (Τμήμα συντήρησης και διαχείρισης και διαχείρισης οχημάτων, Τμήμα Καθαριότητας
Ακινήτων-κοιν. χώρων και ηλεκτροφωτισμού, Τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης).

4) ΠΑΛΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ άμισθη Αντιδήμαρχος  Πολιτικής Ισότητας των Φύλλων, Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας και διαχείρισης πανδημίας Covid 19 με αρμοδιότητες:

-Πολιτικής Ισότητας των Φύλλων.

-Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας.

-Συντονίστρια διαχείρισης covid 19.

-Κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας:

-Ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη ΔΕ Γουμένισσας

-Παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη ΔΕ Γουμένισσας

-Μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη ΔΕ Γουμένισσας

-Συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της ΔΕ Γουμένισσας για την επίλυση των προβλημάτων τους

-Χειρισμός των θεμάτων περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων για την ΔΕ Γουμένισσας (αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος).

-Χειρισμός των θεμάτων εμπορίου στη ΔΕ Γουμένισσας (αρμοδιότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

5) ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Εθελοντισμού και αρμόδια για την λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας με αρμοδιότητες:

Όλα τα θέματα που αφορούν την:

- Κοινωνική Προστασία & το Κέντρο Κοινότητας.

- Για τα θέματα Εθελοντισμού (αρμοδιότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Υγείας κ Ισότητας).

-Κατά τόπο αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Αξιούπολης & Λιβαδίων:

-Ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στις ΔΕ Αξιούπολης & Λιβαδίων

-Παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στις ΔΕ Αξιούπολης & Λιβαδίων

-Μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στις ΔΕ Αξιούπολης & Λιβαδίων

-Συνεργασία με τους Προέδρους Κοινοτήτων στις ΔΕ Αξιούπολης & Λιβαδίων για την επίλυση των προβλημάτων τους

-Χειρισμός των θεμάτων περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων για τις ΔΕ Αξιούπολης & Λιβαδίων(αρμοδιότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης)

6) ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας με αρμοδιότητες:

-Όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας

-Κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ευρωπού:

-Ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη ΔΕ Ευρωπού

-Παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη ΔΕ Ευρωπού

-Μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη ΔΕ Ευρωπού

-Συνεργασία με τους Προέδρους κοινοτήτων στη ΔΕ Ευρωπού για την επίλυση των προβλημάτων τους

-Χειρισμός των θεμάτων περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων για την ΔΕ Ευρωπού (αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος).

7) ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής & Περιβάλλοντος με αρμοδιότητες:

-Όλα τα θέματα Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής και Περιβάλλοντος (Τμήμα Περιβάλλοντος και φυσικών πόρων, Τμήμα αστικού πρασίνου και πανίδας, Τμήμα αγροτικής ανάπτυξης) πλην της περισυλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στις ΔΕ Γουμένισσας, Αξιούπολης και Ευρωπού.

-Όλα τα θέματα λαϊκών αγορών (αρμοδιότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

-Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την συντήρηση της Αγροτικής οδοποιίας

Στη περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Δήμαρχος.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργίτσαρο Γεώργιο.

Όλοι οι ανωτέρω οριζόμενοι Αντιδήμαρχοι θα έχουν την δυνατότητα (εξουσιοδότηση) της έκδοσης και υπογραφής του συνόλου των αποφάσεων Δημάρχου, των Διοικητικών Πράξεων και των εγγράφων, αδειών, βεβαιώσεων, συμβάσεων (πλην των προγραμματικών συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) κλπ εγγράφων που εκδίδονται στα πλαίσια λειτουργίας των υπηρεσιών των οποίων έχουν την αρμοδιότητα επίβλεψης, κατεύθυνσης και ελέγχου και των λοιπών αρμοδιοτήτων τους, πλην αυτών για τις οποίες υποχρεούται μόνο ο Δήμαρχος να υπογράφει.

Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι θα επιβλέπουν, θα κατευθύνουν και θα ελέγχουν τις υπηρεσίες με το αντίστοιχο προσωπικό, στα θέματα αρμοδιότητας του καθενός και θα μελετούν και θα εισηγούνται προτάσεις για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία τους.

Θα εκπροσωπούν το Δήμο στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή, για θέματα του τομέα-αντικειμένου των αρμοδιοτήτων τους.

Ο Δήμαρχος Παιονίας μεταβιβάζει στους Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων: Γουμένισσας κ.Παλάνη Μαρία του Ιωάννη, Αξιούπολης κ Λιβαδίων κ. Λιακοπούλου Έλενα του Κωνσταντίνου και Ευρωπού κ. Δουλκερίδη Γεώργιο του Ελευθερίου την αρμοδιότητα της Τέλεσης των Πολιτικών Γάμων στην δημοτική ενότητά τους και τους αναθέτει την έκδοση και υπογραφή όλων των εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με την πιο πάνω ανατιθέμενη αρμοδιότητα.

Η τέλεση των πολιτικών γάμων στην Δημ. Ενότητα Πολυκάστρου θα γίνεται από τον Δήμαρχο και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών κ Οικονομικών κ. Τζούρτζο Αθανάσιο ή όταν κωλύεται τον Αντιδήμαρχο κ. Συμεωνίδη Ιωάννη.

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Εντεταλμένοι σύμβουλοι, χωρίς αμοιβή, αναλαμβάνουν από 1η Νοεμβρίου οι κάτωθι δημοτικοί σύμβουλοι:

1. Ο δημοτικός σύμβουλος Δραγανίδης Χρήστος του Αναστασίου ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών με τα ανωτέρω θέματα εγγράφων και την εποπτεία των αντιστοίχων υπηρεσιών και δράσεων.

2. Ο δημοτικός σύμβουλος Νίτσης Ευάγγελος του Δημητρίου ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Τομέα της Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών με τα ανωτέρω θέματα εγγράφων και την εποπτεία των αντιστοίχων υπηρεσιών και δράσεων.

 Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των εντεταλμένων Συμβούλων γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας Πρόνοιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.