Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Στο μάθημα της ζωγραφικής, αφού ολοκληρώθηκε συζήτηση σχετική με τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου οι μικροί μας φίλοι σχεδίασαν και χρωμάτισαν την ελληνική σημαία σε σχήμα καρδιάς. Στη συνέχεια, έκοψαν περιστέρι με το μήνυμα ΟΧΙ! Κόλλησαν τα κομμάτι κι έτοιμη η δημιουργία. Και μια δεύτερη κατασκευή αποτέλεσε η δημιουργία ενός φαντάρου με μια ελληνική σημαία.

Δεν έλλειψε από το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Kinesis και η μαγειρική. Το μενού έγραφε λαχταριστή πίτσα! Φτιάξαμε το μείγμα μας, ανακατέψαμε, ζυμώσαμε και το εύπλαστο ζυμάρι μας ήταν έτοιμο. Ο κάθε μάγειράς μας έδωσε σχήμα στο κομμάτι του, προσθέσαμε σάλτσα, κασέρι και σαλάμι. Τα βάλαμε για ψήσιμο και σύντομα γευτήκαμε τη νοστιμιά μας.

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτήν πραγματοποιήθηκε το μάθημα κοπτικής-ραπτικής στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Σε αυτό το μάθημα η κάθε σχεδιάστρια μόδας έφτιαξε τη δική της πολύχρωμη κορδέλα. Διαλέξαμε το ύφασμα της αρεσκείας μας, το κόψαμε, το ράψαμε και του περάσαμε λάστιχο για να ολοκληρωθεί. Έπειτα, η κάθε μικρή μας φίλη πρόβαρε τη κορδέλας της και ανυπομονεί για το τι θα φτιάξει την επόμενη φορά.

Στις 26/10 δεν παραλείψαμε να μιλήσουμε για τον Άγιο Δημήτριο και στη συνέχεια διακοσμήσαμε την προσωπογραφία του την ώρα των εικαστικών. Γεμίσαμε με γκοφρέ το σχέδιό μας και κάποια σημεία τα χρωματίσαμε με ξυλομπογιά.

Την ώρα του Φτιάξ’ το μόνος σου κατασκευάσαμε ένα πρωτότυπο κολιέ. Αρχικά, φτιάξαμε αλατοζύμη για να κάνουμε το κολιέ. Έπειτα, βάψαμε με χρώματα τα κολιέ και στη συνέχεια τα παιδιά κόλλησαν διάφορα διακοσμητικά.

Με αυτά ασχοληθήκαμε αυτήν την εβδομάδα και ανυπομονούμε για τις επόμενες εκπλήξεις που μας περιμένουν την επόμενη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.